Νέος χωρισμός για πρώην ζευγάρι του GNTM!

 
 Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης απειλεί με όπλο τον Λεωνίδα

Ενημερώθηκε: 24/03/23 - 22:01

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσιζαν να τραβήξουν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα μετά από 2 χρόνια σχέσης.

Ο νικητής του GNTM 3 μίλησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και αποκάλυψε τον χωρισμό του. «Δεν είµαστε πια µαζί µε τη Μαρινέλα. Εχουµε χωρίσει. ∆ιατηρούµε φιλικές σχέσεις», δήλωσε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί.

Ωστόσο, οι δυο τους από κοινού αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι, αφού ήθελαν να δώσουν περισσότερη βάση στα επαγγελματικά τους.

Να σημειωθεί ότι, μπαίνοντας στο σπίτι του «GNTM», ο Ηρακλής ήταν σε σχέση µε την Αγγελική Κάτρη. Μια σχέση η οποία έληξε αμέσως μετά τη νίκη του και το τέλος του παιχνιδιού. Ήδη πριν µπει στο σπίτι του «GNTM», ο Ηρακλής διατηρούσε δεσμό µε την Αγγελική, και µάληστα µμιλούσε µε πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.

Μετά τη νίκη του, οι δυο τους χώρισαν, µε τις φήμες να φουντώνουν ότι ο Ηρακλής είναι ζευγάρι µε τη συμπαίκτριά του στο ριάλιτι μόδας, Μαρινέλα Ζύλα, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε. Πλέον, όμως, έχουν χαράξει και οι δυο τους χωριστούς δρόμους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ