Πέτρος Κουσουλός: Οι νέες εξελίξεις μετά την περιπέτειά του

 
Πέτρος Κουσουλός: Ευχάριστες οι εξελίξεις για τον δημοσιογράφο μετά την περιπέτειά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 03/08/18 - 18:11

Πέρασαν λίγες ημέρες όταν ο Πέτρος Κουσουλός, εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ» είχε περιπέτειες με την ελληνική δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση σε βάρος της εφημερίδας του.

Ο Πέτρος Κουσουλός σε ανάρτησή του στα social media είχε μάλιστα ξεσπάσει ότι λόγω ενός εξωφύλλου στην εφημερίδα του προκλήθηκε όλος αυτός ο πανικός ενώ κατηγορούσε κύκλους που προσπαθούσαν να μην κυκλοφορήσει η εφημερίδα του.

Πλέον τα νέα μετά από αυτή την περιπέτεια είναι ευχάριστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Epsilon Tv εξέδωσε ανακοίνωση και τρέιλερ με το οποίο μας ενημέρωσε πως ο Πέτρος Κουσουλός αναλαμβάνει χρέη κεντρικού παρουσιαστή στο σταθμό, τα Σαββατοκύριακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και το Σαββατοκύριακο, η ενημέρωση είναι στο epsilon tv. Ο Πέτρος Κουσουλός και η Βάσω Μητρομάρα, από τις 7 έως και τις 11 το πρωί, άμεσα και έγκυρα μας μεταφέρουν ό, τι συμβαίνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι κάμερες και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, βρίσκονται παντού και δείχνουν απευθείας τα πάντα! “Σαββατοκύριακο παντού”, με ψύχραιμη και αντικειμενική ενημέρωση», αναφέρει το κανάλι με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 4 Αυγούστου.

Δείτε το τρέιλερ: