«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» - Στην πρώτη θέση και τον Απρίλιο

 
«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» - Στην πρώτη θέση και τον Απρίλιο

Ενημερώθηκε: 30/04/24 - 09:52

Το  «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία και τον Απρίλιο, καθώς ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 μεποσοστό 15,1% και διαφορά 2,9 μονάδες από τον ανταγωνισμό, όσο και στο σύνολο κοινού μεποσοστό 17,5% και διαφορά 4,4 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν τον Απρίλιο κατά μέσο όρο 1.147.345 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1΄.

Στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» δοκίμασαν τις γνώσεις τους τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικό κοινό το τηλεπαιχνίδισκόραρε μέχρι και 19,4%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 20%.

Ο «ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ» ΔΙΝΕΙ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Με τον «Εκατομμυριούχο» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δίνουμε νέο καθημερινό ραντεβού, αφού το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Κυριακή, στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Καθημερινά, Δευτέρα έως Κυριακή, στις 20:00 στον ΑΝΤ1

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ