Πόλεμος Φιλιππάκη- Κουρτάκη για το πρωτοσέλιδο των Παραπολιτικών

 
Πόλεμος Φιλιππάκη- Κουρτάκη για το πρωτοσέλιδο των Παραπολιτικών

Ενημερώθηκε: 28/09/19 - 17:53

Ανελέητος πόλεμος Γιάννη Φιλιππάκη - Γιάννη Κουρτάκη: Στο σημερινό (28/9/2019) πρωτοσέλιδο ρεπορταζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που αναφέρεται σε συνάντηση του Γιάννη Φιλιππάκη με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό της Δικαοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και τη δικαστική ρεπόρτερ Γιάννα Παπαδάκου, απάντησε ο εκδότης της «Δημοκρατίας» και της «Εστίας».

«Όλη η...ομάδα επ'αυτοφώρω - Ο φακός των "Π" συνέλαβε Παπαδάκου, Φιλιππάκη και Μίμη»

Το άρθρο των «Παραπολιτικών» με τίτλο κάνει λόγο για «αναρίθμητα δείπνα των τριών, τα κοινά "ενδιαφέροντα", η κατάθεση της Ράικου που τους συνδέει και όσα θα ειπωθούν στους εισαγγελείς το επόμενο διάστημα», για τις «συχνές επαφές του Παπαγγελόπουλου με πρώην συναδέλφους του», καθώς και για συγκεκριμένα δημοσιεύματα του «Documento» και της «Δημοκρατίας», που, όπως ισχυρίζονται τα «Παραπολιτικά», «έχουν μπει στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης».

Απαντώντας και προαναγγέλλοντας προσφυγή στην Δικαιοσύνη, ο εκδότης της «Δημοκρατίας» αναφέρει τα εξής:

«Ομολογώ πώς αυτή τη φορά τα «Παραπολιτικά» με την…ερευνητική τους δημοσιογραφία κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους! Επειδή σε τέτοιου είδους φτηνά λασπολογήματα, τον πρώτο λόγο έχει η δικαιοσύνη και αμέσως μετά η ιατρική επιστήμη, αντί απάντησης καταθέτω μόνο τα εξής σχόλια:

Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η ανακάλυψη «επ αυτοφώρω»…πολιτικοδικαστικής συνωμοσίας σε δημόσιο χώρο (εστιατόριο) με δεκάδες παριστάμενους. Συνήθως οι συνευρέσεις «εγκληματικών συμμοριών» γίνονται στα κρυφά, ενίοτε δε και σε αμπάρια φορτηγών πλοίων.

Συνιστά παγκόσμια πρωτοτυπία έντυπο να καταγγέλλει για συνωμοσίες τον εαυτό του. Θυμίζω ότι η Γιάννα Παπαδάκου, κορυφαία δικαστική ρεπόρτερ, την περίοδο που ελήφθησαν τα…φωτογραφικά ντοκουμέντα εργαζόταν στον Όμιλο των «Παραπολιτικών».

Συγχαρητήρια λοιπόν για μία ακόμη μνημειώδη γκάφα, από τις πολλές που μας διασκεδάζουν τα Σαββατοκύριακα, μέσω των σελίδων της…έγκυρης εβδομαδιαίας εφημερίδας».