Πότε ολοκληρώνονται για φέτος οι σειρές του MEGA;

 
Πότε ολοκληρώνονται για φέτος οι σειρές του MEGA;

Ενημερώθηκε: 07/12/22 - 11:08

Την ώρα που ο ALPHA κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το πότε θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τη νέα χρονιά τα νέα επεισόδια των σειρών του κυρίως, στο MEGA σιγά – σιγά συμπληρώνουν το παζλ με πρώτη και καλύτερη τη “Γη της ελιάς”.

H σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που πάει και για τρίτο κύκλο θα προβάλλει το τελευταίο επεισόδιο για το 2022 την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και θα επανέλθει με νέα επεισόδια από το νέο έτος και συγκεκριμένα από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι το Μεγάλο Κανάλι δεν φαίνεται να πτοείται καθόλου από τον ανταγωνισμό και από την πρεμιέρα του “Survivor Alla Star” στον ΣΚΑΪ που στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν αναμένεται να βάλει φωτιά στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η επιστροφή των σειρών τη νέα χρονιά, το σίγουρο είναι ότι η “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” σταματά την προβολή της για φέτος την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ενώ το “Μαύρο Ρόδο” την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα δηλαδή με τη “Γη της Ελιάς”. Η μόνη διαφορά είναι ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πότε οι δυο σειρές θα επανακάμψουν στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: Tinasmess

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ