Σφάζονται τα κανάλια στα πόδια του Νίκου Μουτσινά

 
Σφάζονται τα κανάλια στα πόδια του Νίκου Μουτσινά

Ενημερώθηκε: 19/12/22 - 12:31

Αυτός λέει ότι θα αποχωρήσει, αλλά η τηλεόραση τον θέλει! Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και το τηλεοπτικό του μέλλον αναπόφευκτα βρίσκεται στο επίκεντρο.

Το 2023 θα είναι στον Σκάι ή θα τον αρπάξει κάποιο άλλο κανάλι; Ως γνωστόν το «Καλό μεσημεράκι» δεν πετάει τους τελευταίους μήνες σε τηλεθέαση.

Γι’ αυτό και ο αγαπητός ηθοποιός έχει δεχτεί νέα τηλεοπτική πρόταση από τον Σκάι, η οποία αφορά την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού, ώστε να αλλάξει ρότα και να αφήσει πίσω του ένα τελματωμένο οπτικοακουστικό προϊόν, που δεν φτουράει πια.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Σκάι που θέλει στους κόλπους του τον Μουτσινά. Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο Alpha είναι ο σταθμός που έχει βάλει στο στόχαστρο τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» για μια ψυχαγωγική εκπομπή. Επιπλέον στο κάδρο προστίθεται, με βάση αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Open Weekend», και ένας νέος μνηστήρας, συγκεκριμένα το Star! Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θέλει να τον αξιοποιήσει στη βραδινή ζώνη, μέσω κάποιας εκπομπής ή σόου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς θέλει οπωσδήποτε να σταματήσει την καθημερινή έκθεση σε μια απαιτητική σατιρική παραγωγή, που απαιτεί αυστηρή κριτική και πολλά βίντεο γύρω από την τηλεόραση.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ