ΣΚΑΪ: Ψάχνουν δύο νέες σειρές για τη νέα σεζόν

 
ΣΚΑΪ: Ψάχνουν δύο νέες σειρές για τη νέα σεζόν

Ενημερώθηκε: 10/03/23 - 10:52

Αν και βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν το τέλος της σεζόν, θα μπορούσαμε εύκολα να πούμε πως οι ελληνικές σειρές έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στους δείκτες της τηλεθέασης.

Όλα τα κανάλια επέλεξαν ιστορίες που κράτησαν και κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές, καθημερινά, αλλά κάποιες και τα Σαββατοκύριακα.

Η σκέψη να παραμείνει η μυθοπλασία ξανά σε προτεραιότητα τη νέα σεζόν, έχει αρχίσει να απασχολεί, εκτός από τα κανάλια που πρωταγωνίστησαν φέτος στις σειρές, και τον ΣΚΑΙ. Το κανάλι του Φαλήρου φέτος τόλμησε να φέρει στην οθόνη μας σπαρακτικές υποθέσεις και δυνατούς ηθοποιούς, για να πάρει μέρος στον μεγάλο ανταγωνισμό των ελληνικών σειρών.

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην ήταν τα… επιθυμητά, όμως σταδιακά τα νούμερα αυξήθηκαν κάπως, με το κανάλι να μην μένει ευχαριστημένο αλλά σίγουρα σε τροχιά να ανανεώσει το ραντεβού με την μυθοπλασία. Τόσο η Άγρια Γη, όσο και η Στοργή και ο Γλυκάνισος, κατάφεραν να κερδίσουν μερίδα τηλεθεατών, ειδικά από το δεύτερο μισό της σεζόν και μετά, και να καταγράψουν ελαφρώς αυξημένα νούμερα τηλεθέασης.

Ο ΣΚΑΙ, σύμφωνα με πληροφορίες,λοιπόν, επιθυμεί να συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε φέτος στη μυθοπλασία, φέρνοντας τη νέα σεζόν σειρές και πρωταγωνιστές που θα συζητηθούν. Τουλάχιστον 2 νέες παραγωγές – σειρές βρίσκονται σε συζητήσεις με τον σταθμό, την ίδια στιγμή που η Στοργή έχει πάρει ήδη το πράσινο φως.

Πηγή: Youfly

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ