Στην Υγειά μας ρε παιδιά: Αντικαταστάτης του Σπύρου Παπαδόπουλου ;

«Έχω κουραστεί»: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει
Ενημερώθηκε: 25/05/19 - 23:22

Με μια  συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος αφήνει ανοιχτά και τα ενδεχόμενα για αντικαταστάτη στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά».

Ο παρουσιαστής μιλώντας στον Θεοδόση Μίχο και το Popaganda παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων,  πως οι συνεχείς του υποχρεώσεις στην εκπομπή τον έχουν εξαντλήσει.Κάπου εδώ μιλάει λοιπόν για την συνέχεια της εκπομπής αλλά και πιθανόν αντικαταστάτη. 

Λέει λοιπόν: 

«Ναι, δεν με παίρνει να τη σταματήσω την εκπομπή. Εννοώ ότι θα πέσουν να με φάνε. Αλλά έχω κουραστεί. Δηλαδή θα ήθελα να τη σταματήσω. Αν μου λέγανε αύριο ότι βρήκαν κάποιον που τους αρέσει και τον εμπιστεύονται, θα πέταγα από τη χαρά μου. Έχω κουραστεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν έχω ποτέ ρεπό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Γιατί με την εκπομπή, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, όπως και με το θέατρο, δεν έχω μια σχέση του στυλ ότι ξέρω τα κόλπα για να τη βγάλω εύκολα. Κάθε φορά έχω την ίδια αγωνία. Χρειάζεται μελέτη, όχι μόνο για το τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και για όσους θα είναι εκεί, που μπορεί να κινηθεί η κουβέντα. Υπάρχει άγχος. Κάθε φορά, αν δεν περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο για να δω να χαλαρώνουν μερικές γραβάτες και να νιώσω ότι η εκπομπή έχει χημεία, είμαι χάλια.

Διότι, ξέρετε, πολλοί σκέφτονται ότι απλά μαζεύεστε γύρω από ένα τραπέζι και πίνετε κρασί, σιγά το δύσκολο… Όντως, πολλοί το σκέφτονται αυτό και ορισμένοι το γράφουν κιόλας. Αλλά δεν μπορεί να ξέρει κιόλας ο άλλος. Σε βλέπει να περνάς μια χαρά και σου λέει ‘ρε συ πληρώνεσαι κιόλας;’».