Στο «Fame Story» η Δέσποινα Βανδή

 
Και στο «Fame Story» η Δέσποινα Βανδή

Ενημερώθηκε: 02/07/23 - 10:22

Η Δέσποινα Βανδή θα παίξει τη νέα τηλεοπτική σεζόν σε διπλό ταμπλό, αφού θα βρεθεί (από το φθινόπωρο μέχρι τα Χριστούγεννα) και στο «Fame Story» στο Star και στη συνέχεια, στις αρχές του 2024, στο «Just the two of us» του Alpha.

Σε ρυθμό προετοιμασίας μπήκε λοιπόν, έστω με καθυστέρηση, το μουσικό talent show που από την ερχόμενη σεζόν θα βγει στον αέρα από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη για λογαριασμό του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Η πρώτη μάλιστα σύσκεψη των μελών της παραγωγής έγινε χθες, με τα πρώτα ονόματα για την κριτική επιτροπή να πέφτουν στο τραπέζι.

H αιτία της καθυστέρησης στο στήσιμο της παραγωγής που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρία παραγωγής ανέλαβε πρόσφατα και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα αναφορικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα να πάνε πίσω!

Η Βανδή στο «Fame» δεν θα έχει τον ρόλο καθηγήτριας, αλλά θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής, για την οποία επίσης έχουν ακουστεί από τους Χρήστο Δάντη και Γιώργο Θεοφάνους μέχρι τον Φοίβο και τη Βίκυ Λέανδρος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ