Τα επικρατέστερα σενάρια για το Survivor

 
Τα επικρατέστερα σενάρια για το Survivor

Ενημερώθηκε: 22/10/20 - 11:08

H πανδημία έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στην παγκόσμια τηλεόραση και από αυτές δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και το ελληνικό Survivor που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο πρωινό του ΑΝΤ1 για το reality επιβίωσης υπάρχουν τρία σενάρια.

Βάσει του πρώτου σεναρίου όλα θα πάνε καλά, θα έχουμε κάμψη των κρουσμάτων και το πλήρωμα, περίπου 150 άτομα, θα μπορέσουν να αναχωρήσουν σχετικά σύντομα, δηλαδή μετά τις γιορτές στον Άγιο Δομίνικο, ενώ θα ξεκινήσει το reality στα τέλη Ιανουαρίου.

Το δεύτερο και πλέον απαισιόδοξο σενάριο λέει ότι δεν θα μπορέσει να γίνει καθόλου το "Survivor" λόγω της κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το επικρατέστερο σενάριο είναι το Survivor να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Έχουν γίνει ήδη οι πρώτες διαβουλεύσεις για το ποιοι θα συμμετάσχουν. Προς το παρόν, με επώνυμους έχουν γίνει λίγες επαφές, πιο πολύ εξετάζουν ποιοι θα είναι οι μαχητές και ανατρέχουν στην τράπεζα δεδομένων που έχουν. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση έρχεται άλλο reality να καλύψει το κενό. Μιλάμε για το Big Brother, το οποίο θα συνεχιστεί μ' ένα μίνι κύκλο διάρκειας ενάμιση μήνα. Θα συμμετέχουν celebrities, έξι άντρες και έξι γυναίκες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ