Τα talent shows που θα ρίξουν τα κανάλια στην αρένα της τηλεθέασης

Τα talent shows που θα ρίξουν τα κανάλια στην αρένα της τηλεθέασης
Ενημερώθηκε: 08/04/19 - 12:43

Τα talent shows θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού τα κανάλια ήδη προετοιμάζουν νωρίς-νωρίς το νέο τους πρόγραμμα.

Άλλωστε γιατί να μην το κάνουν, αφού το The Voice ήταν το μοναδικό πρόγραμμα του Ατζούν Ιλιτζαλί που σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 και Open λοιπόν θα ρίξουν τα βαριά τους χαρτιά στην αρένα της τηλεθέασης.

Πάνε να δούμε ποια είναι αυτά. Σύμφωνα με την Real o ΑΝΤ1 θα κάνει το «The four», ένα μουσικό reality αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με όσα έχουμε δει έως τώρα. Οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει και το παιχνίδι θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο. Ο ΣΚΑΙ από την άλλη δεν έχει κανέναν λόγο να μην κάνει το The Voice αν και οι συζητήσεις με τον Τούρκο παραγωγό για την συνέχιση ή μη της συνεργασίας δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.  Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θα όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό θα κάνει το X-Factor με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή. Το talent show είχε αρχικά προγραμματιστεί να βγει στον αέρα την φετινή σεζόν, αλλά τελικά τα στελέχη του καναλιού αποφάσισαν να το πάνε στην επόμενη. Όπως καταλαβαίνετε θα χυθεί πολύ μελάνι για τα πρόσωπα που θα παρουσιάσουν τα reality, αλλά και αυτά που θα αποτελέσουν τις κριτικές επιτροπές.