Μετά το Βέλγιο... και η Σλοβενία έκανε "δώρο" στην Εθνική μας!

 
Μετά το Βέλγιο... και η Σλοβενία έκανε "δώρο" στην Εθνική μας!

Ενημερώθηκε: 08/10/17 - 21:15

Η Σλοβενία απέσπασε ισοπαλία (2-2) από την Σκωτία, με τους τελευταίους να κάνουν υπερπροσπάθεια στο φινάλε για να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν και με αυτό το αποτέλεσμα, η Εθνική μας, εαν επικρατήσει του Γιβραλτάρ, θα βρεθεί στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γκρίφιθς στο 32' το 0-1, ο Μπέζιακ με κεφαλιά στο 52' και με πλασέ στο 72' γύρισε το ματς, με τον Σνοντγκρας να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 88' και να κάνει το παιχνίδι... ροντέο!

Ο Όμπλακ έκανε απίθανη επέμβαση στο 89' ενώ η μπάλα πήγαινε στην εστία, από συμπαίκτη του σε κόντρα από γύρισμα του Φίλιπς και ο Γκόρντον στο ίδιο λεπτό, πραγματοποίησε ένα απίθανο στοπ στους Σλοβένους. Ο Σέζαρ αποβλήθηκε στο 91', αλλά η Σλοβενία άντεξε ως το 96' και πήρε την ισοπαλία, στέλνοντας την Ελλάδα στα μπαράζ!

Σλοβενία: Όμπλακ, Στρούνα (46’ Σκούμπιτς), Τζόκιτς, Σέζαρ, Μεβλίγια, Κούρτιτς, Ρότμαν, Ίλισιτς, Βέρμπιτς, Ρέπας (46’ Μπέζιακ), Μάταβζ

Σκωτία: Γκόρντον, Τίρνεϊ (80’ Σ. Φλέτσερ), Ρόμπερτσον, Μπέρα, Μιούλγκριου, Μπάναν, ΜακΆρθουρ (80’ Σνοντγκρας), Φλέτσερ, Γκρίφιθς, Μάρτιν (53’ Άνια), Φίλιπς