Nomads: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία! (ΦΩΤΟ)

 
Nomads: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 17/10/17 - 22:49

Nomads: Αυτή είναι η ομάδα που κατάφερε να επικρατήσει έναντι των υπόλοιπων Νομάδων στο πετυχημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

αγώνισμα ασυλίας

 Νομάδες της Φωτιάς

Νομάδες της Ζούγκλας

Νομάδες του Ωκεανού

Καθηλωτικό είναι και το σημερινό επεισόδιο με το να «χτυπά» κόκκινο. Παρακολουθήσαμε, όπως και κάθε Τρίτη το πρώτο αγώνισμα ασυλίας μεταξύ των 3 ομάδων. Οι, οι και οι θα προσπάθησαν να κερδίσουν την ασυλία και να διεκδικήσουν έτσι την παραμονή τους στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης.

Να θυμίσουμε ότι η ηττημένη ομάδα θα αναγκαστεί να «δώσει» 2 υποψήφιους προς αποχώρηση με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας να ανακοινώνεται στην αρχή του επεισοδίου της επομένης, δηλαδή της Τετάρτης.

Όσο αφορά στο σημερινό αγώνισμα, οι παίκτες πέρασαν από 10 διαφορετικές δοκιμασίες στις οποίες αγωνίστηκαν 5 παίκτες από την κάθε ομάδα, λόγω του ότι η ομάδα της Ζούγκλας αποτελείται πλέον από 5 παίκτες. Οι δοκιμασίες ήταν ατομικές και κάθε νίκη, ισοδυναμεί με έναν πόντο!

Να σημειωθεί πως οι αρχηγοί επέλεγαν ποιοι παίκτες θα συμμετάσχουν σε κάθε παιχνίδι, ενώ οι παίκτες που έχουν παίξει σε μια δοκιμασία δε μπορούσαν να συμμετέχουν ξανά στην ίδια.

Και μετά από τις απαιτητικές δοκιμασίες, έχουμε τη νικήτρια ομάδα και δεν είναι άλλοι από τους Νομάδες του Ωκεανού. Η φυσική τους κατάσταση αλλά και η χημεία μεταξύ τους τούς έφερε την πολυπόθητη νίκη δίχως να μπουν στη δύσκολη διαδικασία να διώξουν άτομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΔΕΣ