Nomads: Πώς «έσπασαν» τελικά οι Νομάδες της Ζούγκλας; (ΦΩΤΟ)

 
Nomads: Πώς «έσπασαν» τελικά οι Νομάδες της Ζούγκλας; (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 24/10/17 - 16:28

Νοmads: Έγινε η Ένωση και «έσπασαν» οι Νομάδες της Ζούγκλας στο πετυχημένο τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Παναγιώτη Βασιλάκου,

Μετά την απρόσμενη εξέλιξη με την οικειοθελή αποχώρηση του αναγκαστικά στο παιχνίδι έρχεται η ένωση! Μπορεί αρχικά να είχε προγραμματιστεί για την έκτη εβδομάδα όμως η ένωση στο Nomads θα γίνει νωρίτερα, καθώς στη Ζούγκλα παραμένουν πια μόνο τέσσερα άτομα, τα οποία όπως φαίνεται θα μοιραστούν στις αλλες δύο ομάδες, ταράζοντας τα νερά.

 Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά την ανακοίνωση του για τον παίκτη που σώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, τους μίλησε για την ένωση και πως αυτή θα γίνει. Όμως οι αλλαγές δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ καθώς από την στιγμή που οι ομάδες που απομένουν είναι μόλις δυο, θα έπρεπε αντίστοιχα να μειωθούν και τα μέρη της Επικράτειας. Έτσι, το μέρος που χάθηκε από το Nomads είναι το ψαροχώρι!

Σήμερα (23/10) διαγωνίστηκαν οι δυο ομάδες και οι Νομάδες του Ωκεανού επέλεξαν τον πρώτο παίκτη για την ομάδα τους, καθώς εκείνοι επικράτησαν των Νομάδων της Φωτιάς. Όσο για το πως «έσπασαν» οι Νομάδες της Ζούγκλας, η μοιρασιά έγινε ως εξής: Λευτέρης Παρασκευάς και Ειρήνη Ζάχου στους Νομάδες του Ωκεανού και Νατάσα Καλογρίδη και Κωνσταντίνος Οροκλός στους Νομάδες της Φωτιάς.

Να σημειωθεί οι τέσσερις πρώην... πράσινοι παίκτες θα έχουν αυτή την εβδομάδα ασυλία, ώστε να έχουν περιθώριο προσαρμογής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS