Nomads: Ποιος κερδίζει το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας;

 
Nomads: Ποιος θα κερδίσει το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας;

Ενημερώθηκε: 26/10/17 - 21:27

Nomads: Το αγώνισμα επάθλου θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του reality επιβίωσης.

έπαθλο επικοινωνίας

Νομάδες των ωκεανών

αγώνισμα ασυλίας

Ζούγκλας

Μάλιστα σήμερα στο παιχνίδι θα παρακολουθήσουμε και το πρώτο , με τους νικητής του αγωνίσματος να έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με άτομο του στενού περιβάλλοντός τους μετά από ένα μήνα. Θα καταφέρουν άραγε οι να πάρουν την ρεβάνς για την ήττα στο ή η ομάδα της θα πάρει μια ακόμη νίκη;

Nomads

Πάμε να δούμε τι περιέχει το αγώνισμα επάθλου του . Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες θα παίξουν ενάντια στον χρόνο και θα ολοκληρωθεί στις 3 νίκες. Εκείνος που θα τερματίσει κάνοντας τον λιγότερο είναι αυτός που κερδίζει.Στον πρώτο γύρο οι 2 αρχηγοί θα αγωνιστούν μόνες τους, στον 2ο γύρο θα συνεργαστούν με ένα βοηθό της δικής τους επιλογής και στον 3ο με 2 βοηθούς. Αν χρειαστούν επόμενοι γύροι η διαδικασία θα επαναληφθεί. Συγκεκριμένα, οι 3 αρχηγοί θα είναι δεμένες με ένα λάστιχο του μπάντζι και θα πρέπει να καταφέρουν να φτάσουν στους πύργους που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα για να φέρουν πίσω τα κομμάτια ενός πάζλ.

Κάθε φορά θα παίρνουν ένα μόνο κομμάτι και θα πρέπει να το πηγαίνουν στο τέρμα, περνώντας μέσα από το εμπόδιο με τα ξύλα. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψουν ξανά πίσω στους πύργους για να φέρουν το επόμενο κομμάτι.Το ελαστικό σχοινί που θα φορούν στη μέση τους θα τεντώνεται και θα τις τραβάει πίσω, εμποδίζοντάς τις να φτάσουν εκεί που βρίσκονται τα κομμάτια. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν σωστά το παζλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS