Nomads: Ποιος αποχωρεί σήμερα (27/10) από το παιχνίδι

 
Nomads: Ποιος αποχωρεί σήμερα (27/10) από το παιχνίδι

Ενημερώθηκε: 27/10/17 - 18:20

Nomads: Σήμερα είναι η πιο κρίσιμη μέρα της εβδομάδας για το reality επιβίωσης, αφού θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Γιώργο Κατσινόπουλο

Νίκο Παπαδόπουλο

Όλγα Πηλιάκη

Βασιλική Μιλλούση

Ο πρώτος υποψήφιος για την μονομαχία της αρένας είναι ήδη γνωστός και πρόκειται για την μετά την ήττα των ωκεανών στον πρώτο αγώνα ασυλίας και έπειτα από την ψηφοφορία που έγινε στην παραλία. Σήμερα στην αρχή του επεισοδίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανακοινώσε σε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό ποιος από τους , , και συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους στην τηλεφωνική ψηφοφορία και θα είναι ο δεύτερος μονομάχος στην αρένα για το αγώνισμα της αποχώρησης.

Nomads

Παναγιώτη Βασιλάκου

Νίκο Παπαδόπουλο

Νίκο Παπαδόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στο θα δούμε μια ακόμη οικειοθελή αποχώρηση, μετά από αυτή του , αφού οι τραυματισμοί δεν επιτρέπουν στον να συνεχίσει στο κυνήγι της νίκης και του μεγάλου επάθλου. Άγνωστο παραμένει αν στη θέση του θα μπει νέος παίκτης ή αν η παραγωγή επιλέξει να αναβάλλει κάποια αποχώρηση από το παιχνίδι ώστε να αναπληρωθεί η θέση του.

Nomads

Μετά την ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα δούμε το αγώνισμα της αποχώρησης το οποίο θα κερδίσει ο παίκτης που θα φτάσει τις δυο νίκες στις δυο δοκιμασίες. Σε περίπτω ση ισοπαλίας, θα έχουμε και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής. Ο παίχτης που θα χάσει, θα αποχωρήσει από το και θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, αφού πρώτα επιλέξει τους αρχηγούς των δυο ομάδων για την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS