Nomads – Ευαγγελία Πλατανιώτη: Σε ποιους συμπαίκτες της «τα έχωσε»

 
Nomads – Ευαγγελία Πλατανιώτη: Σε ποιους συμπαίκτες της «τα έχωσε»

Ενημερώθηκε: 31/10/17 - 13:53

Nomads Ευαγγελία Πλατανιώτη: Την περασμένη Παρασκευή η όμορφη Ευαγγελία αποχώρησε από το reality επιβίωσης μετά την ήττα στην αρένα από την Όλγα Πηλιάκη και μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Σήμερα μάλιστα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων «στόλισε» κάποιους Νομάδες των Ωκεανών που η συμπεριφορά τους δεν ήταν η πρέπουσα απέναντί της.

«Κάποιες συμπεριφορές που είχα δει στην αρχή τις θεωρούσα ψεύτικες», είπε αρχικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη και συμπλήρωσε ότι «Η Δήμητρα στη συνέχεια άλλαξε τη συμπεριφορά της απέναντί μου… Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν ήταν τόσο κοντά μου όσο με άλλα άτομα από την παρέα. Ήταν κοντά με τη Βασιλική και την Όλγα.».

Nomads

«Στοχοποιήθηκα από τον Γιώργο όταν ήταν αρχηγός και ήταν πιο εύκολο για όλους τους υπόλοιπους να δείξουν εμένα. Μου έλεγαν να δείχνω χαρούμενη στις κάμερες. Τους είχα πει ότι δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη όταν με ψηφίζει όλη η ομάδα και μου είπαν ότι ξέρεις πώς είμαστε εμείς οι αθλητές, ξεκινάει ο αρχηγός και πάμε. Λέω δεν είναι έτσι, σε μια ψηφοφορία πρέπει να έχεις τη γνώμη σου και την άποψή σου. Ο Γιώργος μου ζήτησε συγγνώμη τώρα στο τέλος», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS