Nomads: Το... πρόδωσε! Έχουν τελικά σχέση Κατσινόπουλος - Φραντζή;

 
Nomads: Το... πρόδωσε! Έχουν τελικά σχέση Κατσινόπουλος - Φραντζή;

Ενημερώθηκε: 03/11/17 - 20:35

Nomads: Το αν έχουν σχέση ο Γιώργος Κατσινόπουλος με τη Δήμητρα Φραντζή αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο πρώην μπλε παίκτης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για διάφορα πράγματα σχετικά με το τηλεπαιχνίδι. Ένα από αυτά είναι και η σχέση των δύο συμπαικτών του για τους οποίους οι φήμες φουντώνουν διαρκώς. «Ήμουν πολύ κοντά και στα δύο παιδιά και έκανα αρκετή παρέα μαζί τους. Το παιχνίδι βγάζει έντονα συναισθήματα επειδή περνάμε πολλές ώρες μαζί. Εγώ δεν κατάλαβα κάτι ερωτικό. Υπάρχει μια μεγαλύτερη επαφή, τύπου «τα βρίσκουμε, μου αρέσει η παρέα σου και μπορούμε να πούμε δέκα πράγματα παραπάνω», εκφράζει στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Να θυμίσουμε πως φάνηκε ότι κάτι παίζει μεταξύ τους όταν ο ίδιος ο «εμπλεκόμενος» με την ατάκα - φωτιά που φανέρωσε πως κάτι... τρέχει. Όταν ήταν μαζεμένοι όλοι οι παίκτες μετά το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης, τον ρώτησε πως αισθάνεται που είναι προτεινόμενος και αν έχει κάτι να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό.

Και η ατάκα του ήταν η εξής: «Kάθε ήττα μου δεν με πειράζει, αρκεί που η δική μου ήττα έδωσε χαρά στον άνθρωπο που έχω δίπλα μου», εκφράζει κοιτώντας προς τη μεριά των ατόμων που «σώθηκαν» και δεν θα τους ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσά τους και η Δήμητρα Φραντζή!

Όταν μάλιστα του ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να εξηγήσει τι εννοεί, εκείνος τα «έχασε» ελαφρώς αλλά τόνισε πως με τη φράση «το άτομο που έχω δίπλα μου» εννοεί τον όποιο συμπαίκτη του προβάλλοντας τη δικαιολογία της ομάδας. Βέβαια, ούτε ο παρουσιαστής τον πίστεψε ιδιαίτερα εκφράζοντας ξεκάθαρα αυτό που είχε στο μυαλό του: «A, γιατί νόμιζα πως το λες για μια κοπέλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS