Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή στην ομολογία του δολοφόνου

 
Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή στην ομολογία του δολοφόνου

Ενημερώθηκε: 09/11/17 - 11:30

Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή στα δεδομένα της ομολογίας του δολοφόνου της άτυχης εφοριακού Δώρα Ζέμπερη. Ο δικηγόρος του δολοφόνου με δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καταγγέλλει τις πρακτικές της αστυνομίας και αμφισβητεί τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί σχετικά με τον φόνο στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

δολοφόνου

«Αυτό το οποίο φέρεται να έχει ομολογήσει στην αστυνομία διαφέρει ουσιωδώς από αυτό το οποίο είπε σε μένα. Σε μένα είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση». Τα παραπάνω ανέφερε ο δικηγόρος του της Δώρας Ζέμπερη, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Μάλιστα, όπως σαφώς υπαινίχθηκε ο δικηγόρος του 58χρονου, η ομολογία έγινε υπό την πίεση των αστυνομικών και ενώ εκείνος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο.

ιατροδικαστή

«Έχει ομολογήσει στην Αστυνομία χωρίς την παρουσία συνηγόρου. Ένας άνθρωπος ο οποίος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο», πρόσθεσε ο δικηγόρος του δράστη. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο συνήγορος του 58χρονου, πλέον, φαίνεται ότι αμφισβητείται και το γεγονός ότι ο δολοφόνος χτύπησε 14 φορές με το μαχαίρι την άτυχη εφοριακό. «Αριθμός χτυπημάτων δεν αναφέρεται στην έκθεση του », ανέφερε χαρακτηριστικά.

κινητό

Στην ομολογία του, πάντως ο δολοφόνος περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια το πώς αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης κοπέλας, ενώ έχει ήδη ταυτοποιηθεί το DNA του, που βρέθηκε σε μια χαρτοπετσέτα και σε κάποια αποτσίγαρα στο χώρο του εγκλήματος. «Πήγα στο νεκροταφείο για να κλέψω. Την είδα τυχαία και την πλησίασα. Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε, θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη χτυπάω. Φοβήθηκα μη με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα τον μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το . Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά».