Κ. Μπακογιάννης: Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι ο άνθρωπος που αδίστακτα δολοφόνησε τόσους ανθρώπους θα κυκλοφορούσε ελεύθερος

 
Κ. Μπακογιάννης: Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ όάνθρωπος που αδίστακτα δολοφόνησε τόσους ανθρώπους θα κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ενημερώθηκε: 10/11/17 - 10:43

«Η άδεια στον Κουφοντίνα ήταν ένα σοκ για εμένα... Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, ότι ο Κουφοντίνας θα κυκλοφορούσε ελεύθερος και θα πήγαινε σε ταβερνάκια, ένας άνθρωπος ο οποίος αδίστακτα, συνήθως πισώπλατα, δολοφόνησε τόσους ανθρώπους» δήλωσε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης. Φοβάμαι, ανέφερε μάλιστα, ότι θα χρειαστεί να πάω και σε μια ακόμη κηδεία (θύματος της τρομοκρατίας).

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι ο νόμος ξεκάθαρα έδινε τη δυνατότητα στο Συμβούλιο των Φυλακών να κρατήσει στη φυλακή τον Κουφοντίνα. «Τι άλλαξε τώρα;» διερωτήθηκε. «Ο κ. Κοντονής φόρεσε τον φερετζέ της διάκρισης των εξουσιών από πότε; Είχαν φτάσει να καταγγείλουν και το ΣτΕ, και τώρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός που σιωπά» επισήμανε.

«Ο κ. Καμμένος, που είχε γράψει βιβλίο χαρακτηρίζοντας αρχηγό της 17 Νοέμβρη τον Ανδρέα Παπανδρέου, έρχεται και μας κουνάει τώρα το δάχτυλο» σχολίασε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, o oποίος έχασε μικρός τον πατέρα του Παύλο Μπακογιάννη από δολοφονικό χτύπημα της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Χτες ο κ. Μπακογιάννης είχε γράψει στο λογαριασμό του στο facebook:

Η άδεια στον κατά συρροή δολοφόνο δίνεται για να απολαύσει την ελευθερία και τη ζωή που στέρησε από όλους αυτούς που σκότωσε και από αυτούς που μείναμε πίσω. Για χρόνια αποφάσιζε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Ποτέ δεν μετάνιωσε, ποτέ δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Το αντίθετο. Συνεχίζει να φτύνει τη δημοκρατία στα μούτρα και κάνει ότι μπορεί για να φτιάξει συνεχιστές, σκορπώντας δηλητήριο και προπαγανδίζοντας τα εγκλήματα του. Και γι αυτό, σήμερα το κράτος τον επιβραβεύει, με την κυβέρνηση στην καλύτερη να αδιαφορεί και να ανέχεται και στη χειρότερη να παρέχει τις ευλογίες της. Έτσι όμως, αντί να κλείνουμε τραύματα, τα ανοίγουμε. Αντί να επουλώνουμε τις πληγές, τις βαθαίνουμε. Σκοτάδι.