Παναθηναϊκός: Ανανέωσε το... αστεράκι του!

 
Παναθηναϊκός: Ανανέωσε το... αστεράκι του!

Ενημερώθηκε: 13/11/17 - 23:20

Επένδυση στο μέλλον από τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, ο οποίος συνοδευόμενος από τους γονείς του βρέθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του ως το 2020.

Μία εξέλιξη που αποδεικνύει το μεγάλο ταλέντο του νεαρού μεσοεπιθετικού (προ ημερών είχε σκοράρει από τα 45 μέτρα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τη Σούπερ Λίγκα Κ17), που δεν έχει κλείσει ακόμη 16 χρόνια ζωής, αφού έχει γεννηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2001.

Ο Αθανασακόπουλος θεωρείται το μεγαλύτερο… διαμάντι που διαθέτει αυτή τη στιγμή η πράσινη ακαδημία (χωρίς αυτό να «μειώνει» τα υπόλοιπα παιδιά, καθώς οι «ειδικοί» κάνουν λόγο για μία άκρως ποιοτική φουρνιά που έρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου) και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φρόντισαν να τον «δέσουν» για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τρίτη θα βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ άλλοι 14 νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομών, οι οποίοι θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια (2ετούς και 3ετούς διάρκειας), απόρροια του ταλέντου που υπάρχει εντός ακαδημιών. Πρόκειται για τους Αντώνη Οικονομόπουλο, Κώστα Χαλκίδη, Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη, Ίγκλι Ντόγκο, Χρήστο Σέχου, Αντριάνο Σκεντεράι και Λεωνίδα Καλομοίρη από την Κ20 και τους Παύλο Μαυρουδή, Δημήτρη Καραγιάννη, Δημήτρη Σερπέζη, Σπύρο Τζαβίδα, Γιώργο Βαγιάννιδη, Αλέξανδρο Σαντικάι και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο από την Κ17.