Sexiest Man Alive: Σάλος για τον πιο σέξι άντρα του 2017 (ΦΩΤΟ)

 
Sexiest Man Alive: Σάλος για τον πιο σέξι άντρα του 2017 (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 16/11/17 - 20:50

Sexiest Man Alive: Ο τίτλος του πιο σέξι άντρα για το 2017 (Sexiest Man Alive) έχει γίνει θεσμός για το περιοδικό People και αυτή τη φορά ο τίτλος του πιο σέξι άντρα για την φετινή χρονιά πηγαίνει στον Blake Shelton και προκαλεί έναν μικρό πανικό στο twitter που δεν βλέπει καμία λογική πίσω από αυτή την απόφαση του περιοδικού!

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα επίκεντρο της δημοσιότητας ως κριτής στο «The Voice» και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και δήλωνει πως όταν έμαθε τα νέα αντέδρασε απορώντας τι έχει συμβεί με τους ανθρώπους του People! «Ουάου! Επιλέξαμε κάποιον που είναι κάπως… συμμετρικός», είπε με χιούμορ στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό.

ψ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Κι όμως! Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή για το 2017 (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Shelton μπορεί να είχε αρχικά τους ενδοιασμούς του, όμως αυτή που τον έπεισε δεν ήταν άλλη από την επί δύο χρόνια σύντροφό του, Gwen Stefani. Η τραγουδίστρια επέμεινε να δεχτεί τον τίτλο λέγοντάς του: «Άκουσέ με, θα το μετανιώνεις για όλη σου τη ζωή αν δεν πάρεις αυτό το δώρο και δεν ζήσεις τη στιγμή».

Ένα από χαρακτηριστικά του τραγουδιστή δεν είναι άλλο από το χιούμορ του. Ο Shelton μετά λοιπόν τον τίτλο που κατέκτησε δεν παρέλειψε να τρολάρει τον καλό του φίλο και συνεργάτη στο «The Voice», Adam Levine, ο οποίος είχε κατακτήσει τον ίδιο τίτλο του 2013.

σ
σ
σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο είναι ο Ντουέιν Τζόνσον! Συμφωνείς;