Κακοκαιρία Ευρυδίκη: Νεκροί, πλιάτσικο, καταστροφές και νέα κακοκαιρία στην περιοχή

 
Δεύτερο 24ωρο τρόμου στην πληγωμένη Δυτική Αττική των 16 νεκρών και των 4 αγνοούμενων-Βρέχει σφοδρά και πάλι και έρχεται κρύο-Ξάγρυπνοι οι κάτοικοι στα χαλάσματα για να προστατευτούν από το πλιάτσικο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 17/11/17 - 01:47

Κακοκαιρία Ευρυδίκη: Ατελείωτη απόγνωση στους ταλαιπωρημένους, ξεσπιτωμένους και χαροκαμένους κατοίκους της Νέας Περάμου της Μάνδρας και των γύρω περιοχών, καθώς βλέπουν ξανά τους ουρανούς να έχουν "ανοίξει", αποτελειώνοντας την εικόνα της καταστροφής.

ήρθε ο Πρωθυπουργός

κρουαζιερόπλοιο για τους πληγέντες

Τι κι αν, τι κι αν δόθηκαν υποσχέσεις, τι κι αν δόθηκε μέχρι και , αυτό δεν αλλάζει τίποτα καθώς το σκηνικό στην λάσπη παραμένει το ίδιο και χειρότερο.Όπως είπαμε ήδη βρέχει σφοδρά σε ολόκληρη σχεδόν την Αττική όπως και στις πληγείσες περιοχές όπου οι περισσότεροι παραμένουν χωρίς κατάλυμα και προμήθειες, και ζουν με τον φόβο των συμμοριών που ξεκίνησαν ήδη το πλιάτσικο σε σπίτια και επιχειρήσεις..

Στο μεταξύ ο τραγικός απολογισμός συνεχίζεται , καθώς, ένας ακόμη νεκρός από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική, εντοπίστηκε σήμερα στη Νέα Πέραμο, στην περιοχή Γεφυράκι, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από την θεομηνία στους 16.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Κακοκαιρία Ευρυδίκη: Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής

Βίντεο-ντοκουμέντο:Κλέβει τσιγάρα από διαλυμένο κατάστημα

Και για του λόγου το αληθές, παρά την οργανωση της Ελληνικής Αστυνομίας και την σύλληψη δύο Ρομά που ξάφριζαν μια πλημμυρισμένη επιχείρηση της περιοχής,φορτώνοντας ψυγεία,το παρακάτω βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 καταδεικνύει το τι ακριβώς συμβαίνει και μάλιστα μπροστά στην κάμερα.

Ένας άντρας μαζεύει τσιγάρα που έχουν χυθεί στο δρόμο από τους ορμητικούς χειμάρρους και, όταν η δημοσιογράφος τον ρωτά τι κάνει, απαντά σαν να μην τρέχει τίποτα: «Πεταμένα είναι».

Βελτίωση αλλά κρύο

Την ίδια στιγμή, νέο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει τη χώρα, μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία και βελτίωση αναμένεται το Σάββατο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μόνο που από την Κυριακή(19/11) μέσα σε όλα προστίθεται και το τσουχτερό κρύο που θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των πληγέντων. Πριν όμως συμβεί αυτό, θα επισκεφτεί την χώρα μας ο Κυκλώνας "Ζήνων"...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ "ΖΗΝΩΝ 

Ακούστε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

Την ίδια στιγμή τέλος, καθώς δεν υπάρχουν προμήθειες ενώ και η κατανάλωση νερού απαγορεύεται από την ΕΥΔΑΠ, γίνεται έκκληση σε όποιον θέλει να βοηθήσει να στείλει ό,τι μπορεί στην διεύθυνση: Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα 196, στο δημαρχείο Μάνδρας Ειδυλλίας. Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί, επίσης, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 2132014900.

Ποτάμια οι δρόμοι στην Αθήνα

Η έντονη βροχόπτωση που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετή ώρα έχει πλήξει τις περισσότερες περιοχές της Αττικής και αναμένεται να παραμείνει όλο το βράδυ. Μάλιστα, οι περισσότεροι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και υπάρχουν φόβοι ότι θα σημειωθούν και αλλού προβλήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.