Απίστευτη φρίκη: Ανήλικοι βίαζαν ανήλικο ΑΜΕΑ σε αποθήκη!

 
Του έκλειναν το στόμα, τον γρονθοκοπούσαν και τον βίαζαν!

Ενημερώθηκε: 23/11/17 - 23:11

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που γινόταν σε αποθήκη στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμα μεγαλύτερη φρίκη όμως, προκαλούν οι "πρωταγωνιστές" της απίστευτης ιστορίας..Ένας 14χρονος με νοητική υστέρηση είχε γίνει το θύμα τριών ανήλικων γειτόνων του, θύμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού τον εξανάγκαζαν να τους ακολουθεί σε μια αποθήκη της ίδιας γειτονιάς τους-έμεναν όλοι πολύ κοντά- και με την χρήση βίας, τον βίαζαν.

Όλο αυτό το τραγικό σκηνικό, κράτησε για δύο τουλάχιστον μήνες, από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Νοέμβριο του 2012. Οι τρεις δράστες, ηλικίας οι δύο 15 ετών και ο τρίτος 13 ετών,έκαναν τον 14χρονο να ζει έναν εφιάλτη, αφού δεν μπορούσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

Οι ανήλικοι βιαστές, που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, αναμένουν πλέον τη δίκη τους από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Αθήνας.

Συγκλονιστική ιστορία: Σκότωσε τον θείο του γιατί πήγε να τον βιάσει! 

Του έκλειναν το στόμα

Ο 14χρονος, ο οποίος προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, δεν τον έφτανε το γεγονός ότι πάσχει από ημιπληγία και μέτρια νοητική υστέρηση, είχε να περάσει και όλην αυτή τη φρίκη.Στην αποθήκη του τρόμου, ο ένας από τους δράστες του έκλεινε το στόμα και άλλος τον βίαζε, ενώ ο τρίτος παρακολουθούσε.Μάλιστα, οι δράστες τον γρονθοκοπούσαν στην κοιλιά για να κάμψουν την αντίστασή του. Αυτό γινόταν δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και μάλιστα κάθε φορά οι ανήλικοι άλλαζαν ρόλους.

Κάποια στιγμή σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση της μητέρας, ο 14χρονος άρχισε να είναι ανήσυχος, να κλαίει και να «περιφέρεται στο σπίτι», ενώ κάθε φορά που τον ρωτούσε τι έχει, εκείνος αρνιόταν να της πει.

Το μαρτύριο της οικογένειας πήρε τέλος όταν μία ημέρα ο ανήλικος «έσπασε» και αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε όλο αυτό τον καιρό στα χέρια των τριών αγοριών. Μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη, η μητέρα του 14χρονου κατήγγειλε τους δράστες στην Αστυνομία. Ενώπιον του ανακριτή οι τρεις ανήλικοι φέρεται ότι αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι, έως την εκδίκαση της υπόθεσης.