Nomads: Απίστευτο «θάψιμο» από Οροκλό και Αλεξάνδρου!

 
Nomads: Απίστευτο «θάψιμο» από Οροκλό και Αλεξάνδρου!

Ενημερώθηκε: 29/11/17 - 22:30

Nomads: Θέση για το θέμα του... φαγητού στην παραλία πήραν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Κωνσταντίνος Οροκλός οι οποίοι διαμένουν- προς το παρόν- στη βίλα.

«Moυ έφαγες ένα κόκκο ρύζι, σου έφαγα δύο κόκκους ρύζι. Αλήθεια, είναι... Είχα εγώ για τη μπλε ομάδα το ρύζι κάτω από το σεντούκι και το πήραμε μετά αλλά μετά το έβγαλα. Και εδώ ο άλλος σημάδευε τα αυγά», σχολίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφερόμενος στον Γιώργο Μαύριδη, ενώ απάντησε και ο Κωνσταντίνος Οροκλός το εξής: «Λες και είμαστε στην κατοχή ρε φίλε και μας έφαγαν οι Γερμανοί το φαΐ».

Yπενθυμίζεται πως ο Γιώργος ζήτησε να μοιραστούν οι προμήθειες στην παραλία για να μην υπάρξουν άλλες παρεξηγήσεις, και έριξε τα καρφιά του στην Αποστολία Ζώη. «Δεν μπορώ να μπω σε διάλογο με ανθρώπους που με κοροϊδεύουν κατάματα! Η Αποστολία μπορεί να το κάνει με μεγάλη ευκολία αυτό! Αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές! Δεν υπάρχει κανένας διάλογος! Οι σχέσεις τελείωσαν! Οι ομάδες έχουν χωριστεί! Ο καθένας το φαγητάκι του και θα λήξει το θέμα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS