Nomads: Πώς κέρδισε η Δήμητρα Φραντζή την δεύτερη ατομική ασυλία

 
Nomads: Πώς κέρδισε η Δήμητρα Φραντζή την δεύτερη ατομική ασυλία

Ενημερώθηκε: 06/12/17 - 08:42

Nomads: Η Δήμητρα Φραντζή ήταν η παίκτρια που κατάφερε να παρει την δεύτερη ατομική ασυλία, στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τρίτης σε ένα απαιτητικό αγώνισμα αντοχής που έβγαλε νοκ αουτ τους υπόλοιπους παίκτες.

Η νικήτρια του αγωνίσματος της Τρίτης 5/12 πήρε την ατομική ασυλία και «έσωσε» τον εαυτό του από την διαδικασία της αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα, αλλά πως τα κατάφερε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NOMADS 

Στο αγώνισμα έπαιξαν όλοι οι παίκτες ταυτόχρονα. Το ένα τους χέρι ήταν δεμένο με ένα σχοινί και η άλλη πλευρά του σχοινιού ήταν δεμένη με ένα γεμάτο κουβά που βρισκόταν πάνω από το κεφάλι τους.

Οι παίκτες έπρεπε να κρατήσουν το χέρι τους ψηλά για όση περισσότερη ώρα μπορούν και χωρίς να το κουνήσουν. Σε περίπτωση που το κουνούσαν ή κατέβαζαν το χέρι τους, τότε γυρνούσε ο κουβάς και άδειαζε επάνω τους.

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το χέρι τους για να στηρίξουν ή να υποβοηθήσουν το δεμένο τους χέρι. Εκείνος που κατάφερε να κρατήσει το χέρι του ψηλά για περισσότερη ώρα είναι ο νικητής του παιχνιδιού, που δεν είναι άλλος από την Δήμητρα Φαντζή η οποία πήρε την ατομική ασυλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Nomads: Αυτοί είναι οι δύο μονομάχοι της Πέμπτης 7/12