Nomads: «Ανάσα» για τον παίκτη που κερδίζει την ασυλία

 
Nomads: «Ανάσα» για τον παίκτη που κερδίζει την ασυλία

Ενημερώθηκε: 13/12/17 - 22:45

Nomads: Στο σημερινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 όλα κρίνονται στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας, και ο παίκτης που την κερδίζει παίρνει μια μεγάλη ανάσα, αφού έμειναν μόλις 10 μέρες για να τελειώσει το παιχνίδι!

Νομάδες

Ο νικητής συνεχίζει μέχρι τον αγώνα του μεγάλου επάθλου, ενώ οι δυο τελευταίοι είναι οι υποψήφιοι μονομάχοι. Λίγο πριν το τέλος όμως οι ψηφίζουν τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Nomads: Το «πισώπλατο» παιχνίδι του Μαυρίδη στην Αποστολία Ζώη

Στο σημερινό παιχνίδι για την ατομική ασυλία παίζουν και οι 7 παίκτες ταυτόχρονα. Οι παίκτες ανεβαίνουν στη σιδερένια εξέδρα και πρέπει να πιαστούν από τα σίδερα. Με το σύνθημά του Γρηγόρη Αρναούτογλου τα ξύλα που είναι από κάτω τους απελευθερώνονται και μετά έχουν μόνο τα χέρια και τα πόδια τους να στηριχθούν σε μια πολύ δύσκολη στάση.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να παραμείνουν κρεμασμένοι για όση περισσότερη ώρα μπορούν. Οι δύο πρώτοι που θα πέσουν θα είναι υποψήφιοι μονομάχοι. Εκείνος που θα καταφέρει να μείνει τελευταίος επάνω στην εξέδρα θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας και θα κερδίσει την ασυλία.

Το ρολόι έχει αρχίσει και μετράει ήδη, και οι παίκτες μετά τα πρώτα λεπτά, φαίνονται να ζουν μαρτυρικές στιγμές, αφού έχουν πιαστεί σε αυτή την πολύ άβολη στάση.... όσοι κάνουν μικρές κινήσεις για να ανακουφίσουν τους μύες τους και να αντέξουν για να αποκτήσουν το λευκό περικάρπιο της ασυλίας το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Η Δήμητρα είναι η πρώτη υποψήφια μονομάχος, αφού γλίστρισε και έπεσε στο νερό!

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Λίγο πριν συμπληρώσουν μια ώρα πάνω στις μπάρες όμως ο ανακοίνωσε μια αλλαγή στον κανονισμό. Μετά το πέρας της πρώτης ώρας οι παίκτες δεν επιτρέπεται να σηκώνουν ούτε τα χέρια ούτε τα πόδια τουςς για να ξεπιαστούν!

Δεύτερος έπεσε ο Γιώργος Μαυρίδης που σημένει ότι είναι ο δεύτερος υποψήφιος μονομάχος και αμέσως μετά ακολούθησε ο Νίκος Αναδιώτης.

Λίγο αργότερα έπεσε ο Κωνσταντίνος Οροκλός με μια αποχαιρετηρια ατάκα και λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής έβγαλε απότ ο παιχνίδι την Αποστολία Ζώη γιατί κούνησε το χέρι της!

Τελευταίος έπεσε ο Γιώργος Κατσινόπουλος και το λευκό περικάρπιο της ασυλίας το παίρνει η Βασιλική!