Κρυφτούλι τέλος για Οικονομόπουλο- Αραβανή!

 
Κρυφτούλι τέλος για Οικονομόπουλο- Αραβανή!

Ενημερώθηκε: 27/12/17 - 14:39

Ερωτευμένα Χριστούγεννα για δύο νέα ζευγάρια της showbiz!

Η Ευαγγελία Αραβανή διασκέδασε με την αδελφή της στο Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανίζεται ο σύντροφός της Νίκος Οικονομόπουλος, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας κυκλοφόρησαν παρέα ακόμη μια φορά το βράδυ της Κυριακής, και μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί.

Και μπορεί τα δύο ειδύλλια να μη μετρούν πολύ καιρό ύπαρξης, ωστόσο φαίνεται καθαρά πως στα ζευγάρια υπάρχουν ήδη πολύ έντονα συναισθήματα! Ο έρωτάς τους όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά τέτοιες χρονιάρες νύχτες φουντώνει κιόλας και... παραφαίνεται!
Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος πέρασαν τα Χριστούγεννα τρόπον τινά... οικογενειακά, αφού η παρουσιάστρια πήγε στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο καλός της μαζί την αδερφή της για να της τον γνωρίσει!

Στην παρέα τους ήταν και ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος έχει αναλάβει το PR του Κέντρου Αθηνών και ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν τα ευχάριστα για τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια.

Παρόλο, μάλιστα, που ο Νίκος και η Ευαγγελία δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη τον δεσμό τους, ούτε έχουν κάνει κάποια σχετική δήλωση, οι πράξεις τους μαρτυρούν πως δεν τους ενδιαφέρει πλέον να κρύβονται! Φτάνουν τόσες εβδομάδες που κρατούσαν μυστικό τον έρωτά τους!

Espresso

Πηγή: