Διπλό... τίτλου για Ολυμπιακό!

 
Διπλό... τίτλου για Ολυμπιακό!

Ενημερώθηκε: 07/01/18 - 21:41

Υπό το βλέμμα του Όσκαρ Γκαρθία που βρέθηκε στο "AEL FC Arena" και με τον Κώστα Φορτούνη να έχει κέφια, μοιράζοντας δύο ασίστ και οργανώνοντας άψογα το παιχνίδι της ομάδας του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της ΑΕΛ, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και βάζοντας παράλληλα εκ νέου άγχος στους ανταγωνιστές του.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο, που οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και ο Προτό τη μοναδική στιγμή που χρειάστηκε (25') ήταν παρών, ο Ολυμπιακός άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ στο β' μέρος, χάρη στη γρήγορη αντίληψη του Ταχτσίδη, που εκτέλεσε πολύ γρήγορα ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή και ο Μάριν με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 54'.

Τα υπόλοιπα αποτέλεσαν επί της ουσίας ιστορία, αφού η ΑΕΛ ανοίχτηκε, ψάχνοντας την ισοφάριση και ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη να έχει κέφια βρήκε με άνεση άλλα δύο γκολ. Ο επιτελικός μέσος των Πειραιωτών έδωσε δύο έτοιμα γκολ σε Ανσαριφάρντ (68') και Τζούρτζεβιτς (89') και έτσι ο Ολυμπιακός έσπασε το εντός έδρας αήττητο της ΑΕΛ με επιβλητικό τρόπο.

Στα αρνητικά του παιχνιδιού, οι άσεμνες χειρονομίες των παικτών του Ολυμπιακού, προς τους φίλους των γηπεδούχων, μετά το τελικό σφύριγμα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός (81’ Λεοζίνιο), Αγκάνοβιτς (64’ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντέλετιτς, Μασούρας (66’ Περόνε), Ναζλίδης, Κριζμάν

Πάγκος: Θεοδωρόπουλος, Χούμπτσεφ, Γιοβάνοβιτς, Μπάλας

Ολυμπιακός: Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ένγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο (61’ Σεμπά), Φορτούνης (90’ Ζιλέ), Μάριν, Ανσαριφάρντ (78’ Τζούρτζεβιτς)

Πάγκος: Χουτεσιώτης, Χατζισαφί, Ανδρούτσος, Νικολάου