Δολοφονία Βασίλη Στεφανάκου: Το «κόλπο» των εκτελεστών

 
Δολοφονία Βασίλη Στεφανάκου: Το «κόλπο» των εκτελεστών

Ενημερώθηκε: 23/01/18 - 13:53

Δολοφονία Βασίλη Στεφανάκου: Οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής έχουν περάσει από «κόσκινο» από την αστυνομία και οι έρευνες έχουν αποκαλύψει το «κόλπο» των εκτελεστών. Οι αρχές πιστεύουν πως οι δράστες επέλεξαν επίτηδες λευκή μοτοσικλέτα φορώντας μαύρα ρούχα και ανοιχτόχρωμα κράνη και το έκαναν για να μοιάζουν με μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και να μην κινούν υποψίες.

επαγγελματίες εκτελεστές

Ενώ οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ασφάλειας, πιστεύουν πως οι δολοφόνοι του Βασίλη Στεφανάκου είναι που πιθανότατα έχουν περάσει από σκληρή εκπαίδευση σε ειδικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Tο κράνος που «πρόδωσε» τον εκτελεστή

Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν εντοπίσει από το ευκρινές βίντεο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο κράνος του δολοφόνου που «γάζωσε» τον 56χρονο, το οποίο δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει στην επιχείρηση από την οποία αγοράστηκε και φυσικά οι αρχές κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το συγκεκριμένο στοιχείο προκειμένου να το αξιοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή ως στοιχείο ενοχής καθώς οι έρευνες όπως φαίνεται έχουν αποκτήσει συγκεκριμένη κατεύθυνση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου

Οι μάρτυρες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή

Ιδιαιτέρως σημαντική θεωρείται η μαρτυρία των δύο νεαρών κατοίκων της περιοχής που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκτελεστές καθώς έριξαν φως σε άγνωστες πτυχές της δολοφονίας. Οι νεαροί όπως φαίνεται περιέγραψαν στους αστυνομικούς χαρακτηριστικά των δραστών, οι οποίοι φορούσαν πλήρως ανοιγόμενα κράνη αλλά κάλυπταν ένα μέρος του προσώπου τους με μαντίλια.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso