Συναγερμός στο Άμστερνταμ με πυροβολισμούς-Νεκροί και τραυματίες

 
Επίθεση με πυροβολισμούς στο Άμστερνταμ: Για πολλά θύματα κάνει λόγο η ολλανδική αστυνομία - Επιβεβαιώθηκαν ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Ενημερώθηκε: 27/01/18 - 00:01

Ένα επεισόδιο που ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής στην Γκρότε Βιτενμπούργκερστράατ, στο Άμστερνταμ έχει καταλήξει σε μακελειό.

Ολλανδία: Συναγερμός από διπλή επίθεση με μαχαίρι

Η αστυνομία ήδη κάνει λόγο για πολλά θύματα, ενώ ήδη στην περιοχή έχουν σπεύσει πολλά περιπολικά και ασθενοφόρα, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας De Telegraaf.Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος ενός ατόμου και ο τραυματισμός άλλων δύο.

Συναγερμός στην Ολλανδία - Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα με μαχαίρι!

Πηγές της αστυνομίας του Άμστερνταμ δεν συνδέουν, προς το παρόν, το περιστατικό με τη διεθνή τρομοκρατία.Παράλληλα ενημέρωσαν ότι έχει αποκλειστεί σε μεγάλη ακτίνα η περιοχή, ενώ παραμένουν κλειστοί όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο σημείο για λόγους ασφαλείας.

Η ολλανδική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, οι πυροβολισμοί έπεσαν στο κοινοτικό κέντρο, σε σχολή που παρακολουθούν μαθήματα kickboxing μετανάστες από το Μαρόκο

"
"
"
"