Kara Sevda: Το συγκλονιστικό φινάλε που καθηλώνει!

 
Kara Sevda: Το συγκλονιστικό φινάλε που καθηλώνει!

Ενημερώθηκε: 03/02/18 - 18:54

Kara Sevda: Η δραματική τουρκική σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές σε περισσότερες από 60 χώρες, ραγίζει καρδιές με το φινάλε να μην έχει happy end καθώς έκανε τις καρδιές των τηλεθεατών να ραγίσουν με ένα απίστευτα στενάχωρο τέλος!

Ο Κεμάλ μετά τα δεινά που πέρασε για να είναι με τη Νιχάν παντρεύονται και προσπαθούν να ζήσουν ευτυχισμένοι με την κόρη τους αλλά αυτό διαρκεί μόνο για λίγους μήνες. Ο Εμίρ δεν τους αφήνει να ευτυχίσουν… Στο τελευταίο επεισόδιο έχει δέσει τη Νιχάν πάνω σε ένα βράχο και έχει γεμίσει τον τριγύρω χώρο με νάρκες σε μία από τις οποίες παγιδεύεται ο Κεμάλ αλλά για κακή του τύχη και ο ίδιος.

Όταν στο σημείο φτάνουν πυροτεχνουργοί εξουδετερώνουν τη νάρκη του Εμίρ ενώ δεν μπορούν να ελευθερώσουν τον Κεμάλ καθώς βρίσκεται σε μία νάρκη που συνδέεται με πολλές. Η Νιχάν με τον αστυνόμο Χακάν παρακολουθούν τι συμβαίνει και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Κεμάλ θα σκοτωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Anne: Το μυστικό της πρωταγωνίστριας για την ελληνική καταγωγή της

Ο Κεμάλ με τον Εμίρ πεθαίνουν… Η Νιχάν γίνεται δασκάλα ζωγραφικής σε σχολείο και μεγαλώνει την κόρη της αλλά ποτέ πια δεν θα γίνει ευτυχισμένη…Η αυλαία κλείνει στην αυλή του σπιτιού να τρώνε με όλη την οικογένεια και εκείνη να φαντάζεται ότι ο Κεμάλ είναι εκεί στη θέση του και να δακρύζει.

Η σειρά προβλήθηκε σε 60 χώρες και βραβεύτηκε με βραβείο Emmy και πρόκειται για την πρώτη τουρκική σειρά στην οποία απονεμήθηκε το συγκεκριμένο βραβείο.