Μαρέβα Μητσοτάκη: Oι εγκέφαλοι της έκρηξης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου

 
Με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο απαντά η Μαρέβα Μητσοτάκη στην επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε η επιχείρησή της στου Ψυρρή

Ενημερώθηκε: 12/02/18 - 20:16

Με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο απάντησε η Μαρέβα Μητσοτάκη στην επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε η επιχείρησή της στου Ψυρρή.

Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα" τόνισε η κ.Μητσοτάκη τονίζοντας ότι «οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου».

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα.Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

Εμπρηστική επίθεση στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη 

 

Το βίντεο με την στιγμή της έκρηξης

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη, στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία εξερράγησαν στις 2:40. Από την έκρηξη προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

Κυρ. Μητσοτάκης: Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου 

Ανάρτηση στο διαδύκτιο για την επίθεση με γκαζάκια στο μαγαζί της συζύγου του Μαρέβας Μητσοτάκη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Καταδικάζει το Μαξίμου

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη»

Καταδικάζει την επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ 

Την απόλυτη και απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον σημειώνει: «Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη».

Άδωνις: Μετά την χυδαία στοχοποίηση, ήταν θέμα χρόνου

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter σχολίασε την επίθεση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. «Τα έχω περάσει και τα ξέρω», έγραψε ο κύριος Γεωργιάδης, το βιβλιοπωλείο του οποίου έχει δεχτεί πολλές φορές διάφορες επιθέσεις.

«Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό» επισημαίνει και τέλος, προφανώς απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, διερωτάται: «Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;».