Πυροβόλησαν και λήστεψαν μετανάστη στο Μεσολόγγι

 
Πυροβόλησαν και λήστεψαν μετανάστη στο Μεσολόγγι

Ενημερώθηκε: 14/03/18 - 12:55

Πέντε κακοποιοί εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατάλυμα μεταναστών στο Μεσολόγγι πυροβολώντας και τραυματίζοντας έναν από αυτούς.

Στην αναζήτηση των δραστών βρίσκεται η αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, καθώς τουλάχιστον πέντε κακοποιοί εισέβαλαν σε κατάλυμα μεταναστών και πυροβόλησαν τραυματίζοντας βαριά έναν άνθρωπο, ενώ στη συνέχεια τον λήστεψαν.

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της Σοφίας Αρμακόλα: Πέθανε από γροθιά!

Διαβάστε επίσης: 

πυροβολήσει

Οι δράστες όρμησαν ξαφνικά μέσα στη νύχτα σε μέρος όπου συστεγάζονται αρκετοί αλλοδαποί, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και τους ζήτησαν χρήματα και κινητά. Την στιγμή που άρπαζαν ένα τσαντάκι μέσης και ένα κινητό, ένας 29χρονος από το Μπανγκλαντές προσπάθησε να τους εμποδίσει, με αποτέλεσμα ένας από τους εισβολείς να τον στο στήθος.

Οι ληστές τράπηκαν σε φυγή με άγνωστο μέσο διαφυγής, ενώ ο άτυχος μετανάστης μεταφέρθηκε από άλλους αλλοδαπούς αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού. Όμως, επειδή το τραύμα του ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, κλήθηκε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.