Survivor spoiler: Δείτε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (18/03) το έπαθλο

 
Survivor spoiler: Δείτε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (18/03) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 18/03/18 - 22:18

Survivor spoiler: Στο επεισόδιο της Κυριακής 18/03 η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο τόσο για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης όσο και για τους τηλεθεατές που θα δουν να συμβαίνουν μεγάλες ανατροπές στο παιχνίδι αλλά και να υπάρξουν διενέξεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Μαχητών

Διάσημους

Από τις πρώτες στιγμές του νέου επεισοδίου είδαμε πως η ατμόσφαιρα, ειδικά στο «στρατόπεδο» τωνείναι αρκετά τεταμένη με τα γνωστά προβλήματα ανάμεσα στους παίκτες αφού όλοι βρίσκουν αφορμές για να κονταροχτυπηθούν.Την ίδια ώρα και στους , το κλίμα δεν είναι ρόδινο, όμως όλοι έχουν την πρόθεση να ηρεμήσουν τις όποιες διαφωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (18/03) το έπαθλο

Μαχητές

Διάσημους

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) φαίνεται ότι σήμερα οιθα μπουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα δυσκολέψουν πολύ τους , οι οποίοι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια και τελικά θα καταφέρουν να κερδίσουν! Να υπογραμμίσουμε ότι οι διαρροές προέρχονται από φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν.

Απόψε μπαίνουν στο παιχνίδι και οι έξι νέοι παίκτες του Survivor οι οποίοι και θα μοιραστούν ισόποσα ανάμεσα στις δύο παραλίες προκειμένου να βοηθηθούν και οι δύο ομάδες για τα αγωνίσματα που ακολουθούν και που όπως έχουμε παρακολουθήσει είναι ιδιαίτερα απαιτητικά και σκληρά.