Νέος τρόμος στη Ρωσία: Μεγάλη πυρκαγιά σε πολυκατοικία

 
Μια νέα μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται σε πολυκατοικία στην Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 26/03/18 - 20:58

Στη σκιά της εκατόμβης νεκρών στο εμπορικό κέντρο της πόλης Κεμέροβο που κόστισε την ζωή τουλάχιστον 64 ανθρώπων, μια νέα μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται σε πολυκατοικία στην Ρωσία.

Η μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε πολυκατοικία της πόλης Γκρόζνυ, από τον τελευταίο όροφο και έχει επεκταθεί στην ταράτσα με τους ανθρώπους να το έχουν ήδη εγκαταλείψει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν ήδη απεγκλωβιστεί μόνοι τους από το κτίριο, ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν την πυρκαγιά.

πυροσβεστικής

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως κανείς δεν έχει τραυματιστεί από την πυρκαγιά. Τουλάχιστον 155 είναι οι άνδρες της που ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες και όπως όλα δείχνουν την κερδίζουν!

Κοντά στο κτίριο υπάρχει επιπλέον ένα εμπορικό κέντρο, το οποίο επίσης εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας.

Час назад в Грозном на верхних этажах одной из многоэтажек возле торгового центра «Гранд-Парк» возник пожар. Несколько пожарных расчетов пытаются локализовать огонь. Жители эвакуируются, рассказал корреспондент Федерального агенства новостей с места события. Сначала у 12-этажного жилого дома горела крыша, но сейчас огонь распространился и на этажи. На месте ЧП работают 12 пожарных расчетов. Пока известно, что пострадавших и погибших нет.

Голос Ингушетии

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@golos.ingushetia) στις