Euroleague: Νίκη για να ελπίζει ο Παναθηναϊκός

 
Euroleague: Νίκη για να ελπίζει ο Παναθηναϊκός

Ενημερώθηκε: 05/04/18 - 12:49

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την αδιάφορη Αρμάνι, στο Μιλάνο για την τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου της Euroleague (21:45, Novasports 1HD & thepressroom.gr).

Οι «πράσινοι» σε κάθε περίπτωση, δεν θα γνωρίζουν την τελική τους κατάταξη και τον αντίπαλό τους στα play offs (που αρχίζουν 17-18 Απριλίου) πριν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό είναι απλά:

-θα είναι τρίτος με νίκη στο Μιλάνο κι αν την Παρασκευή χάσουν Ολυμπιακός και Ρεάλ εντός έδρας από Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ.

-θα είναι τέταρτος αν νικήσει στο Μιλάνο και είτε α) ηττηθεί η Ρεάλ από την Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη, είτε β) νικήσει η Ρεάλ και ταυτόχρονα χάσει ο Ολυμπιακός από τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

-θα είναι πέμπτος αν α) νικήσει την Αρμάνι και ταυτόχρονα Ολυμπιακός και Ρεάλ κερδίσουν, ή αν β) χάσει στο Μιλάνο και ταυτόχρονα χάσει η Ρεάλ από την Μπάμπεργκ και κερδίσει ο Ολυμπιακός τη Ζαλγκίρις (σε τριπλή ισοβαθμία με Ρεάλ και Ζαλγκίρις).

-θα είναι έκτος αν χάσει απόψε στο Μιλάνο και ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός χάσει από τη Ζαλγκίρις και η Ρεάλ κερδίσει την Μπάμπεργκ. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε ελληνική «εμφύλιο» στα play offs.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν απασχολεί το μυαλό του με αυτά τα σενάρια. Στόχος είναι η πέμπτη σερί νίκη και η συνέχιση της προόδου που έχει παρουσιάσει η ομάδα του τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες. Ο Κέι Σι Ρίβερς τελικά δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο και έμεινε εκτός αποστολής.