Βαρυμπόμπη: Έκρηξη σε αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην σπείρα που χτυπά τα ΑΤΜ

 
Βαρυμπόμπη: Πυρπόλησαν αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από την συμμορία που χτυπά τα ΑΤΜ

Ενημερώθηκε: 11/04/18 - 18:09

Πυροβολισμοί αλλά και έκρηξη σε ύποπτο αυτοκίνητο προκάλεσαν αναστάτωση τα ξημερώματα στους κατοίκους της Βαρυμπόμπης κι ενώ η περιοχή αποτελεί μέρος "ξεκαθαρίσματος λογαριασμών".

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στο acharnorama.gr ο Πρόεδρος της ΔΗΦΑ και κάτοικος στην περιοχή Γιώργος Δασκαλάκης, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και μετά από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά σε ΙΧ που ήταν παρκαρισμένο πίσω από θάμνους, με αποτέλεσμα να καεί και μέρος του δάσους προτού φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και θέσει υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά.

Όμως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ή μάλλον για τρόπο να σβήσουν ληστές τα ίχνη τους, καθώς το ιχ που κάηκε είναι κλεμμένο ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένας μηχανισμός που χρησιμοποιείται για την ανατίναξη μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων,σημάδι ότι πρόκειται για δράση της σπείρας που χτυπά ΑΤΜ με την μέθοδο Plofkraak.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες κοντά στο σημείο που βρέθηκε σήμερα το καμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο 17ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας ανατινάχτηκε ΑΤΜ με τους δράστες όμως να μην καταφέρνουν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.