Μουντιάλ 2018: Αν έχεις Ρονάλντο διάβαινε! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μουντιάλ 2018: Αν έχεις Ρονάλντο διάβαινε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 20/06/18 - 18:23

Μουντιάλ 2018: Η Πορτογαλία επικράτησε με 1-0 απέναντι στο Μαρόκο, με αποτέλεσμα να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς στον δεύτερο όμιλο και, σε αντίθεση με τους ηττημένους -οι οποίοι αποκλείστηκαν και μαθηματικά- να βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε με κεφαλιά μόλις στο 4’ του αγώνα κι έγινε ο πρώτος διεθνής Ευρωπαίος σκόρερ με 85 τέρματα στο… λογαριασμό του, καθώς επίσης και ο μόλις δεύτερος Πορτογάλος που πετυχαίνει τουλάχιστον τέσσερα τέρματα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο! Με τον «πολύ» Εουσέμπιο να έχει εννιά, στην Αγγλία το 1966.

Παράλληλα, μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα επαληθεύτηκε και η παράδοση που ήθελε τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 να είναι αήττητοι, όποτε πηγαίνουν προηγούμενοι στην ανάπαυλα του εκάστοτε αγώνα!

Το Μαρόκο βέβαια, αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και... νίκη για τους Αφρικανούς, που έπαιξαν σαν την "γάτα με το ποντίκι" την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Οι συνθέσεις:

Πορτογαλία: Ρούι Πατρίσιο, Σεντρίκ, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Γουιλιάμ, Μουτίνιο (89’ Α. Σίλβα), Μπ. Σίλβα (59’ Ζέλσον Μαρτινς), Ζοάο Μάριο (70’ Μπρούνο Φερνάντες), Γκουέδες, Ρονάλντο

Μαρόκο: Μονίρ, Χακίμι, Ντα Κόστα, Μπενάτια, Ντιράρ, Ελ Αχμάντι (86’ Φαϊρ), Ζίγιαχ, Μπουσουφά, Μπελχαντά (75’ Καρσελά), Ν. Αμραμπάτ, Μπουταΐμπ (69’ Ελ Κααμπι)