Ο Βολιώτης οδηγός της Σακίρα!

 
Ο Βολιώτης οδηγός της Σακίρα!

Ενημερώθηκε: 26/06/18 - 17:12

Ο 44χρονος Νίκος Μυρίντζος μεταφέρει την εκρηκτική σταρ στην καλοκαιρινή περιοδεία της στην Ευρώπη

Από τη συνοικία της Χιλιαδούς Βόλου, όπου γεννήθηκε, και αργότερα την ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου, όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, βρέθηκε να «οργώνει» όλο τον πλανήτη μαζί με την εκρηκτική Σακίρα και άλλους σταρ, των οποίων είναι οδηγός!

Ο Νίκος Μυρίντζος βρίσκεται αυτόν τον μήνα στην Ευρώπη, καθώς είναι σε εξέλιξη η καλοκαιρινή περιοδεία της Κολομβιανής τραγουδίστριας, οδηγώντας το τεράστιο λεωφορείο που μεταφέρει τη σταρ και τους συνεργάτες της.

«Αρχισα το 1997-1998 από το Κερατσίνι. Εβγαλα επαγγελματικό δίπλωμα και εργαζόμουν ως οδηγός σε μικρό φορτηγό, με το οποίο μετέφερα ψάρια από το Κερατσίνι στην Ιταλία» είπε ο 44χρονος στον «Ταχυδρόμο».

Πριν από περίπου οκτώ χρόνια και ενώ η κρίση είχε χτυπήσει στην Ελλάδα, ο Νίκος Μυρίντζος αποφάσισε να μεταναστεύσει: «Εφυγα για Βερολίνο και για δύο χρόνια πήγαινα σχολείο για να μάθω τη γλώσσα και ταυτόχρονα εργαζόμουν μεταφέροντας τρόφιμα σε εστιατόρια. Το επαγγελματικό δίπλωμα που είχα από την Ελλάδα μού άνοιξε την πόρτα στο αντίστοιχο αστικό ΚΤΕΛ της Γερμανίας».

Μία τυχαία γνωριμία στα 38 του χρόνια ήταν εκείνη που τον έβαλε στα μεγάλα σαλόνια των επαγγελματικών μεταφορών. Η πρόσληψή του με μόνιμο συμβόλαιο από την εταιρία Berlin Rock Coaches GmbH & Co. KG ήρθε έπειτα από δοκιμή ενάμιση μήνα.

Espresso

Πηγή: