Εξελίξεις με τον Τάιλερ Χάνεϊκατ: Δεν τον σκότωσαν, αλλά αυτοκτόνησε

 
Εξελίξεις με τον Τάιλερ Χάνεϊκατ: Δεν σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, αλλά τον βρήκαν νεκρό οι αστυνομικοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 08/07/18 - 09:06

Αλλάζουν πλέον τα δεδομένα στον θάνατο του μπασκετμπολίστα Τάιλερ Χάνεϊκατ που μέχρι πριν από λίγες ώρες είχε διαδοθεί πως είχε χάσει τη ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Πλέον τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ μεταδίδουν πως ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στην οικία και βρήκαν νεκρό τον Αμερικανό φόργουορντ που φέτος έπαιξε στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ με μια λιτή ανακοίνωση, οι αρχές έχουν ανακοινώσει πως βρήκαν έναν άνδρα νεκρό, χωρίς ακόμη να τον έχουν κατονομάσει.

Σοκ στο μπάσκετ: Νεκρός από συμπλοκή με αστυνομικούς πασίγνωστος μπασκετμπολίστας

Παραμένουν άγνωστες έως τώρα οι λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν. Αμερικανικά δίκτυα ανέφεραν πως όλα άρχισαν όταν η μητέρα του 28χρονου άσου κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας παράξενη συμπεριφορά του γιου της και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο δέχτηκαν πυροβολισμούς και εν συνεχεία ο Χάνεϊκατ κλειδώθηκε στο σπίτι.

Λίγες ώρες αργότερα με νεώτερη ανακοίνωση, η αστυνομία του Λος Άντζελες αναφέρει ότι ο άτυχος παίκτης μάλλον αυτοκτονήσε, αφού όπως υποστηρίζουν οι αρχές "ο ύποπτος φαίνεται πως δεν χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών, αλλά από το δικό του όπλο".