Η Πάρος στα 10 καλύτερα νησιά στον κόσμο

 
Η Πάρος στα 10 καλύτερα νησιά στον κόσμο

Ενημερώθηκε: 14/07/18 - 21:11

Ανάμεσα στα κορυφαία 10 νησιά στον πλανήτη κατατάσσει την Πάρο το μηνιαίο Νεοϋορκέζικο περιοδικό με τους σχεδόν 5 εκατομμύρια αναγνώστες “Travel + Leisure”.

Κάθε ένα από τα νησιά της τελικής λίστας για το 2018 αξίζει μια επίσκεψη. Από την Πάρο της Ελλάδας μέχρι το Παλουάν των Φιλιππίνων και από το Ουακικί της Νέας Ζηλανδίας μέχρι το Μπάλι της Ινδονησίας. Φυσικά μία εβδομάδα δεν φτάνει για να χορτάσετε τα ονειρεμένα τοπία, τις εξωτικές γεύσεις, τους φιλικούς ντόπιους.

Για να εντοπίσει τους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο η T + L ζητά κάθε χρόνο από τους αναγνώστες της να ζυγίζουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες - να μοιραστούν τις απόψεις τους για τις κορυφαίες πόλεις, νησιά, κρουαζιερόπλοια, ιαματικές πηγές, αεροπορικές εταιρείες και πολλά άλλα.

Στην περίπτωση των νησιών οι αναγνώστες αξιολόγησαν τις δραστηριότητές και τα αξιοθέατα, τις φυσικές ομορφιές και τις παραλίες, το φαγητό, τη φιλικότητα και τo κόστος.

Το Τop 10 

Μαζί με την Πάρο τα ομορφότερα νησιά στον κόσμο είναι η Ιάβα, το Μπαλί και το Λομπόκ της Ινδονησίας, οι Μαλδίβες, το Ουακικί στη Νέα Ζηλανδία, τα νησιά Παλουάν και Σεμπού των Φιλιππίνων και η Τασμανία της Αυστραλίας.

Πηγή: T + L