Φρίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός- τέρας που βίαζε μωρό και το κατέγραφε σε βίντεο

 
Απίστευτη φρίκη  στην Βρετανία, με καταδίκη αστυνομικού, ο οποίος βίαζε μωρό και βιντεοσκοπούσε τις ακατανόμαστες πράξεις του

Ενημερώθηκε: 07/08/18 - 18:39

Απίστευτη φρίκη στην Βρετανία, με καταδίκη αστυνομικού, ο οποίος βίαζε μωρό και βιντεοσκοπούσε τις ακατανόμαστες πράξεις του.

παιδόφιλους,

Ο 48χρονος Ντιν Ρόμπερτς, μάλιστα, έστελνε το βίντεο σε άλλους μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου και συνελήφθη τελικά μετά την σύλληψη άλλου παιδόφιλου ο οποίος είχε το φρικτό βίντεο στο δικό του κινητό.

βιασμό

Ο πρώην αστυνομικός παραδέχθηκε εν ψυχρώ το , την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, καθώς και την κατοχή και έκθεση εικόνων των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

 

Η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του Ρόμπερτς δήλωσε στο δικαστήριο: Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή που κατέρρευσε όλος ο κόσμος μου. Ήταν σαν να με χτύπησε λεωφορείο. Πάντα θα πρέπει να ζούμε με τις συνέπειες.

Μαζί του καταδικάστηκε και ένας ανώτατος δικαστικός της ουαλικής κυβέρνησης για σεξουαλική κακοποίηση μικρών κοριτσιών, και μοιραζόταν στο διαδίκτυο με άλλους παιδόφιλους φωτογραφίες και βίντεο.

Ο δικηγόρος κακοποίησε τα δύο κορίτσια ενώ κοιμούνταν και βιντεοσκόπησε τις ακόλαστες πράξεις του για να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους....