Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει του επιθετικού

 
Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει του επιθετικού

Ενημερώθηκε: 31/08/18 - 13:53

Σήμερα αναμένεται να κριθεί και να ξεκαθαρίσει, ποιός θα αποτελέσει τελικά, τον εκλεκτό του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη, για να καλύψει τη θέση του βασικού επιθετικού της ομάδας.

Ο Κολμπέιν Σίγκθορσον είναι το όνομα που βγήκε χθες στην επιφάνεια και απασχολεί έντονα τους «πράσινους». Ο 28χρονος Ισλανδός συγκεντρώνει όλα εκείνα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιώργος Δώνης, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να έρθει στο «τριφύλλι» και δεν προκύπτει διαφορά με τον ίδιο ή με τη Ναντ όπου και ανήκει.

Η αμφιβολία που υπάρχει έχει να κάνει με την αγωνιστική του κατάσταση και το βεβαρημένο ιατρικό του ιστορικό. Ο Σίγκθορσον απουσίασε για σχεδόν ενάμιση χρόνο από τα γήπεδα κάνοντας δύο επεμβάσεις στο γόνατο και επέστρεψε στη δράση μόλις την άνοιξη καταγράφοντας δύο συμμετοχές για 8’ και 15’ λεπτά αντίστοιχα το Μάιο. Ο Νίκος Νταμπίζας χθες έψαχνε το θέμα του τραυματισμού του έχοντας επαφές και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Σίγκθορσον, ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιήσει τη λύση του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος είναι stand by και απλώς περιμένει ειδοποίηση για να έρθει και να υπογράψει. Ο 27χρονος Ιταλός είναι ελεύθερος και μπορεί να μην προέρχεται από σεζόν με πολλά γκολ (3 φορές σκόραρε σε 28 ματς με τη Νοβάρα στη Serie B) έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Γιώργο Δώνη.