Super League: Άνετη και ωραία η ΑΕΚ πριν τον Άγιαξ

 
Super League: Άνετη και ωραία η ΑΕΚ πριν τον Άγιαξ

Ενημερώθηκε: 15/09/18 - 23:47

Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούραμ μέχρι να ανοίξει το σκορ (45’+1’) και έκτοτε δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τραγικό Πανιώνιο, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0, δείχνοντας απόλυτα έτοιμη για το ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Το δρόμο για το 3/3 της Ένωσης άνοιξε ο Πόνσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από ασίστ του Μάνταλου και στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε η απόλυτη κατηφόρα. Αφού πρώτα έχασε πολλές ευκαιρίες, ο Μπακασέτας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 2-0 έπειτα από νέα ασίστ του Μάνταλου.

Η συνέχεια ανήκε στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που μπορεί να μπήκε στο 81’, αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα. Στο 84’, αφού έκανε ενέργεια που άφησε «άγαλμα» τον Ντομίνγκες που ήταν στην πλάτη του, με δεξί σουτ έγραψε το 3-0 ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο ίδιος, με εύκολο πλασέ από ασίστ του Λιβάγια.

Αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή ο Σιμόες, αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι το ανησυχητικό, ενώ ο Πανιώνιος δήλωσε την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο μόνο στην ανάπαυλα. Οι παίκτες της ομάδας αρνήθηκαν να βγουν για το δεύτερο ημίχρονο, αν πρώτα δεν κατέβαινε ένα πανό που ήταν προσβλητικό για τον Πανιώνιο, από τους οργανωμένους της ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης, 4-4-1-1): Μπάρκας – Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρινσκι, Λόπες – Σιμόες (77' λ.τ. Τσόσιτς), Άλεφ, Μπακασέτας, Μάνταλος (81' Κλωναρίδης) – Λιβάγια – Πόνσε (68' Γιαννιώτας)

Πάγκος: Τσιντώτας, Χουλτ, Μοράν, Γιακουμάκης

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό, 4-3-3): Μανοΐλοβιτς - Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου - Κεϊτά (46' Πίρις), Κόρμπος, Οικονομίδης (53' Ντουρμισάι) - Καμαρά (64' Τσιλούλης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας

Πάγκος: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Μανθάτης, Σαραμαντάς