"Η Ελλάδα επιλέγει Λέσβο" (ΒΙΝΤΕΟ)

 
"Η Ελλάδα επιλέγει Λέσβο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 12/07/16 - 19:49

Ένα υπέροχο διαφημιστικό βίντεο με τις ομορφιές της Λέσβου κυκλοφορεί για την προώθηση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού και της προσφοράς 30% των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από την εταιρεία Blue Star Ferries, με κεντρικό μήνυμα «η Ελλάδα επιλέγει Λέσβο».

Στο βίντεο αυτό εμφανίζονται διάφορες μαγευτικές γωνίες του νησιού της Σαπφούς που προκαλούν κάθε θεατή να της ανακαλύψει από κοντά.

Η προώθηση του συγκεκριμένου σποτ γίνεται μεταξύ άλλων για την ανακούφιση των συνεπειών που έχει υποστεί το νησί οικονομικά και στον τουρισμό, στα πλαίσια του δυνατού, εξαιτίας του προσφυγικού...

Στόχος είναι, η συνδυασμένη προβολή τόσο του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού αλλά και η γενικότερη προώθηση της Λέσβου σε σημεία της πρωτεύουσας με μεγάλη κίνηση.

Τέλος, μια διαφορετική έκδοση του συγκεκριμένου διαφημιστικού μηνύματος, μαζί με φωτογραφικό υλικό, θα αποσταλεί σε ξένους δημοσιογράφους από διεθνή τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, που έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον να προβάλλουν δωρεάν τη Λέσβο.
«Ο Δήμος Λέσβου συνεχίζει με σταθερά βήματα και συγκεκριμένο πρόγραμμα την προσπάθεια τουριστικής προβολής του νησιού μας, επιδιώκοντας τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και εκμεταλλευόμενος κάθε διαθέσιμο μέσο» λέει ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Σχετικά Θέματα:

Καταστρέφεται φέτος τουριστικά η Μυτιλήνη