Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 18/10/18 - 00:05

H Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν θέματα, που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε σωστά, όπως μία επαγγελματική πρόταση που θα είναι αρκετά πολύπλοκη για σας, αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πολύπλοκη επικοινωνία με τους άλλους σήμερα, θα σας κουράσει υπερβολικά και θα προσπαθήσετε να αποτραβηχτείτε στα δικά σας ήρεμα [εδάφη].

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα πρέπει να φιλτράρετε τις σκέψεις σας, πριν τις κάνετε λόγια και πολύ περισσότερο έργα. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τους άλλους και ιδίως όταν υπάρχουν οικονομικές συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Ο κυριότερος λόγος μιας αναστάτωσης, μπορεί να αποδειχθεί η κακή συνεννόηση που έχετε με τον σύντροφο σας ή έναν συνεργάτη.

ΛΕΩΝ: Μία μέρα με ένταση και ίσως και κάποιες ανατροπές. Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά θέματα, που η ρίζα τους προέρχεται από την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν και αυτές οι μέρες σας κούρασαν αρκετά, φροντίστε να χαλαρώσετε και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Προσοχή στα άτομα που θέλουν να σας πιέσουν, για προσωπικό τους όφελος.

ΖΥΓΟΣ: Μάλλον έχετε κουράσει τους άλλους με τον τρόπο που προσπαθείτε, να ελέγχετε τα πάντα. Ένα οικονομικό θέμα θα σας κάνει αρκετά νευρικούς με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν αλλαγές και εκνευρισμός σε απλά και μικρά πράγματα, που όμως θα δώσετε εσείς μεγάλη βαρύτητα. Μην αναλώνεστε χωρίς λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας κουράζουν και σας δημιουργούν εκνευρισμό. Βρείτε λύσεις που δεν επηρεάζουν την ψιλολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε πιεστεί αρκετά με τις καταστάσεις που επικρατούν γύρω σας και μάλλον θέλετε να βάλετε μία σειρά σε βασικά θέματα. Οικονομικές υποθέσεις δεν σας ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι και η καλύτερη σας μέρα, όταν όλα θα σας βγάζουν από την ηρεμία σας. Φροντίστε να πάρετε πρωτοβουλίες που δεν θα σας βλάψουν ηθικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα έχετε αρκετή ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε να μην δώσετε συνέχεια, αν κάποιος φροντίσει να σας εκθέσει στα άτομα που συνεργάζεστε.