Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 20/10/18 - 00:08

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου, αναφέροντάς μας ότι ο ρομαντισμός καλύπτει την αντικειμενική πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στους Ιχθύες, θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς. Βέβαια μέσα από αυτή την συμπεριφορά, θα μπορέσετε, με ηρεμία να δείτε πιο καθαρά, τις τυχόν ελλείψεις της προσωπικής σας ζωής. Την Κυριακή θα απολαύσετε την συντροφιά καλλών φίλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων αυτό το διήμερο, θα γλυκάνει τις σχέσεις σας και θα σας δώσει πολλά προνόμια σε υποθέσεις και συμφωνίες. Η προσωπική σας ζωή θα έχει την τιμητική της και εσείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επαγγελματικά θέματα θα τρέξουν αυτό το διήμερο, αλλά εσείς θα πρέπει να κοιτάξετε και τις δύο πλευρές του νομίσματος, αν θέλετε να έχετε τα αποτελέσματα που αξίζουν για τις προσπάθειες σας. Μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένα πολύ θετικό διήμερο για σας, εφόσον η Σελήνη θα βρίσκεται σε μία θέση που σας ταιριάζει απόλυτα. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε πολλά πράγματα που είχαν παγώσει το τελευταίο διάστημα και συναντηθείτε με άτομα που εκτιμάτε.

ΛΕΩΝ: Πολύ θετικό διήμερο θα αποδειχθεί αυτό, για την οικογένεια σας και για όσους βρίσκονται κοντά σας. Ανανεώνεστε μέσα από νέες συναισθηματικές επιλογές και αφήνετε πίσω σας κάποιες σχέσεις που δεν ταιριάζουν με τις τώρα συνθήκες και επιλογές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σκέψεις σας είναι αρκετά ώριμες, ώστε να κάνετε τις πιο σωστές επιλογές για την ζωή σας. Αυτό το διήμερο είναι σημαντικό για σας που θέλετε στην ζωή σας να φύγουν βάρη και άτομα που σας [γκριζάρουν] τις μέρες σας. Κάποιες ειδήσεις είναι πολύ θετικές.

ΖΥΓΟΣ: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και αυτό το διήμερο, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή, που το τελευταίο διάστημα κάτι σας [ψιθυρίζει] και εσείς κάνετε ότι δεν την ακούτε. Την Κυριακή θα έχετε μία ευχάριστη έκπληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα πολύ θετικό Σαββατοκύριακο για σας, θα βάλει σε εγρήγορση την συναισθηματική σας ζωή. Πρόσωπα πολύ αγαπημένα σας, θα βρεθούν κοντά σας και θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα για το μέλλον, που μάλλον θα υλοποιηθούν σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε μία πολύ καλή διάθεση, που προέρχεται πάνω από όλα, με τον τρόπο που βλέπετε και αντιλαμβάνεστε εσείς κάποια πράγματα. Αν έπρεπε να αποφασίσετε για μία μετακίνηση σας, λόγο επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο, να μετακινηθείτε και να βρεθείτε σε αγαπημένα σας μέρη. Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει πιο ρομαντικούς και [εύθραυστους] με τις σχέσεις σας, ενώ η τάση για να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας, θα είναι έντονη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, θα βρεθείτε πολύ κοντά σε λύσεις απαραίτητες για την υλική σας σταθερότητα. Ένα σημαντικό βήμα στα επαγγελματικά σας, θα σας απαλλάξει από τις ανασφάλειες και τα πισωγυρίσματα σε δύσκολες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένα πολύ θετικό Σαββατοκύριακο για σας, όπου θα σας ανταμείψει σε κάθε καλή προσπάθεια σας. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, φροντίζει να έχετε αρκετά οφέλη. Πολλές καταστάσεις θα επαναπροσδιοριστούν, βάζοντας τους ανθρώπους που σας αξίζουν στην ζωή σας.