Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 26/10/18 - 00:18

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Καλή μέρα για να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Πολύ πιθανόν να έχετε μία καλή οικονομική ενίσχυση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική σας ζωή έχει αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σήμερα θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένο σας πρόσωπο. Φροντίστε την εμφάνιση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή προσπάθεια για να φέρετε κάποιες καταστάσεις στα μέτρα σας. Μάλλον η κούραση σας έχει καταβάλλει και θέλετε λίγο χρόνο για την προσωπική σας ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία πολύ ευνοϊκή μέρα για σας, εφόσον θα έχετε ανεπτυγμένη δημιουργικότητα και οι συναναστροφές σας, θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε αρκετά έντονα την ανάγκη, να φροντίσετε την οικογένεια σας, αλλά και να δραστηριοποιηθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, όπου όλα χρειάζονται την δική σας παρουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Την τύχη με το μέρος σας έχετε και σήμερα, βάζοντας σε προτεραιότητα πολλά από τα θέματα που κατά καιρούς δεν είχαν ολοκληρωθεί. Επαγγελματικές συμφωνίες θα έχουν καλή πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα έχετε και πάλι κάποιους φόβους και ανασφάλειες, αλλά θα σας επηρεάσει πολύ θετικά η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη, όπου θα σας προσφέρει οικονομική εύνοια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεστε αυτές τις μέρες στο επίκεντρο των γεγονότων και οι πράξεις σας γίνονται αφετηρία. Θα πρέπει λοιπόν να μην κάνετε λάθη σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κρατάτε την προσωπική σας ζωή στο παρελθόν, αλλά δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία και με μεγαλύτερο θάρρος. Οι συναντήσεις με φιλικά άτομα θα σας δώσουν χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κοινωνικότητα σας θα έχει μία πολύ σημαντική αναφορά σήμερα, κάτι που θα σας φέρει πολλά οφέλη. Μην αφήσετε άτομα από το περιβάλλον σας, να σας υποβαθμίσουν την θετική μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσοχή σας και σήμερα στρωμένη στο οικογενειακό σας περιβάλλον, κάτι που θα σας δώσει ικανοποίηση. Μπορεί να έχετε κάποια επαγγελματική πρόταση, αρκετά ενδιαφέρουσα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θετική η σημερινή μέρα, εφόσον θα έχετε να ασχοληθείτε με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις επιτυχημένες συμφωνίες. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την διάθεση.