Συνελήφθη ύποπτος στη Φλόριντα για την αποστολή «τρομοδεμάτων» στις ΗΠΑ

 
Αποστολή δεμάτων με εκρηκτικά στις ΗΠΑ

Ενημερώθηκε: 26/10/18 - 18:53

Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος από την Φλόριντα για την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικά στο ζεύγος, Κλίντον, Ομπάμα, CNN, Τζορτζ Σόρος και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής των ΗΠΑ.

ΗΠΑ

Ύστερα από επιχείρηση στο Μαϊάμι της Φλόριντα, συνελήφθη από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία (FBI), ένας άνδρας που φέρεται ως ύποπτος για την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικά στις .

ένα «μπαράζ» αποστολής δεμάτων με εκρηκτικά

το ζεύγος Κλίντον, τον Μπαράκ Ομπάμα,

το τηλεοπτικό δίκτυο CNN

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί από την Δεύτερα (22/10), με παραλήπτη τον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο Τζόρτζ Σόρος. Δύο μέρες αργότερα (Τετάρτη 24/10) παρόμοια δέματα εντοπίστηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες που είχαν ως παραλήπτες τον ηθοποιό Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα της αμερικανικής πολιτικής που θεωρούνται πολέμιοι του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο κατηγορούν οι Δημοκρατικοί «για υποκίνηση μίσους»

Τέλος να σημειωθεί ότι, αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 14:30 (21:30 ώρα Ελλάδας) σχετικά με την υπόθεση των δεμάτων που έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες.